To Samsung Galaxy Note Studio θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος, αυτό το Σάββατο, 7 Απριλίου 2012.


Samsung Galaxy Note_Photo 1Αναλυτικότερα, οι καλλιτέχνες του Samsung Galaxy Note Studio θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών του καταστήματος να ζωγραφίσουν το πορτραίτο ή αγαπημένα θέματά τους μέσα από την πρωτοποριακή συσκευή Galaxy Note.


Εκτός από τα ψώνια τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν φεύγοντας εκτυπωμένη τη ζωγραφιά τους. Χάρη στο S Pen, οι καλλιτέχνες κρατούν στα χέρια τους ένα μοναδικό «πινέλο» ζωγραφικής, που τους επιτρέπει να ελευθερώσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο, το οποίο στη συνέχεια μπορούν να αποθηκεύσουν, να εκτυπώσουν ή να στείλουν με email.


Το Samsung Galaxy Note αποτελεί μία πρωτοποριακή συσκευή και εισάγει μία νέα κατηγορία φορητών συσκευών. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα οφέλη ενός tablet, με την ελευθερία που προσφέρει ένα Smartphone. Η οθόνη 5,3” HD Super AMOLED είναι πολλαπλής αφής και με το S-Pen και τις εφαρμογές Smart Pen γίνεται ένα δημιουργικό εργαλείο έκφρασης.


Το Samsung Galaxy Note Studio θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος, το Σάββατο, 7 Απριλίου 2012, από τις 11:00π.μ. έως τις 20:00.