Μετά την έκθεση CES 2012 στο Λας Βέγκας, η Samsung ES8000 έφτασε στην Ελλάδα σε 1η αποκλειστική παρουσίαση από την Κωτσόβολος.


SamsungSmartTVΗ Αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να ζήσουν πρώτοι από κοντά την ολοκαίνουρια καθηλωτική εμπειρία της νέας σειράς SMART TV της Samsung.


Χάρη στη νέα προηγμένη τεχνολογία ελέγχου της κορεατικής εταιρείας, ο χρήστης της ES8000 δεν χρειάζεται καν το τηλεχειριστήριο για να τη χειριστεί. Μέσω κινήσεων του χεριού και φωνητικών εντολών μπορεί κανείς να αλλάξει κανάλι, να ρυθμίσει την ένταση, να ανοίξει εφαρμογές ή να πλοηγηθεί στο Internet.


Η ενσωματωμένη κάμερα με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου κάνει πιο απλό από ποτέ το να συνδέεσαι με το Smart Hub της Samsung και με προσωπικούς λογαριασμούς social networks χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά η υποβολή στοιχείων και κωδικών.


Η διαφορά της Samsung ES8000 βρίσκεται και στο περιεχόμενο, καθώς χάρη στις ενσωματωμένες δωρεάν υπηρεσίες kids για παιδιά, Family story για όλη την οικογένεια και Fitness για γυμναστική, η ψυχαγωγία αποκτά πολλές διαστάσεις και δυνατότητες για όλους.


Επίσης με το Evolution Κit, που θα είναι διαθέσιμο από το 2013, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να αναβαθμίζουν κάθε χρόνο το Hardware και το Software της Smart TV τους για τα επόμενα χρόνια, εξασφαλίζοντας ότι η SMART TV τους παραμένει ενημερωμένη με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και απολαμβάνοντας πάντα την κορυφαία εμπειρία Samsung χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους.


Όπως συμβαίνει συνήθως με τις οθόνες της Samsung, η ευκρίνεια 1920 x 1080 σε συνδυασμό με το Clear Motion Rate στα 800 HZ, το Micro Dimming Ultimate και τα γυαλιά 3D δίνουν εκπληκτικά καθαρή εικόνα Full HD και εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες σε ποιότητα Full HD 1080p που θα λατρέψει και ο πιο απαιτητικός χρήστης.


Στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αποκλειστικά σε 1η παρουσίαση την εκπληκτική Samsung ES8000 με πολλούς τρόπους πληρωμής όπως τοις μετρητοίς, άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας και δόσεις Κωτσόβολος.


Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες Support 360 είναι στη διάθεση όλων των πελατών της Κωτσόβολος για εγκατάσταση της νέας τους τηλεόρασης ταυτόχρονα με την παράδοση, για επέκταση της εγγύησης της, για τη σύνδεση της με άλλες περιφερειακές συσκευές και για κάθε άλλη πιθανή ανάγκη υποστήριξης.


Με αφορμή την αποκλειστική 1η παρουσίαση της νέας Samsung Smart TV ES8000 από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South East Europe, δήλωσε: «H Samsung συνεχίζει να μας εκπλήσσει δείχνοντας μας συνεχώς ότι όλα είναι δυνατά. Η νέα ES8000 είναι η πιο έξυπνη Smart TV που χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τις εξελιγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει μπορούμε να πούμε ότι φέρνει το μέλλον ακόμα πιο κοντά στο παρόν. Είναι εξαιρετικό να μπορούμε να την παρουσιάζουμε πρώτοι αποκλειστικά στους καταναλωτές δίνοντας επιπλέον αξία με μοναδικά αξεσουάρ, κορυφαίες χρήσιμες υπηρεσίες και ασυναγώνιστα προγράμματα πληρωμής από την Κωτσόβολος. Αυτή η Smart TV είναι μια πραγματικά έξυπνη τηλεόραση και μπορούν να το διαπιστώσουν όλοι πολύ εύκολα με μια επίσκεψη στα καταστήματα Κωτσόβολος».