Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι περιπέτεια, μαγευτικά τοπία, μοναδικούς χαρακτήρες για τους κατόχους Wii.


PandorasTower_Arrangement_2702Οι κάτοχοι της οικιακής κονσόλας της Nintendo είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές, ανακαλύπτοντας τις ρίζες αιώνιων μύθων, ζώντας στις πλάτες γιγάντων, ή καθορίζοντας την μοίρα ολόκληρων κόσμων, μέσα από αποκλειστικές RPG εμπειρίες που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά με το Wii.


Με το The Legend of Zelda: Skyward Sword, οι κάτοχοι του Wii ταξίδεψαν στην καρδιά του μύθου της βασίλισσας Zelda και έζησαν τα γεγονότα που οδήγησαν στην δημιουργία του Master Sword. Με το Xenoblade Chronicles οδήγησαν τον Shulk και τους συντρόφους του σε μία μοναδική περιπέτεια που έκρινε το μέλλον της ανθρωπότητας με εντελώς αναπάντεχο τρόπο. Με το The Last Story οδήγησαν τον Zael και τους μισθοφόρους φίλους του στην αναζήτηση της πραγματικής τιμής και της ιπποσύνης. Τώρα, αυτή η σειρά μοναδικών εμπειριών RPG ολοκληρώνεται με το Pandora’s Tower, που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii σε όλη την Ευρώπη στις 13 Απριλιόυ 2012.


Η περιπέτεια του Pandora’s Tower είναι πιο προσωπική από ποτέ, καθώς αναλαμβάνετε το ρόλο του Aeron, ενός στρατιώτη, που μάχεται να σώσει την αγαπημένη του Elena από μια μυστηριώδη κατάρα που σταδιακά την μεταμορφώνει σε ένα δαιμονικό τέρας. Μόνο περνώντας και πολεμώντας μέσα από τους πύργους του γειτονικού οχυρού θα μπορέσει ο Aeron να την σώσει από την αποτρόπαιη μοίρα της. Χρησιμοποιώντας το σπαθί του και το μαγικό Oraclos Chain, ο Aeron θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα πλάσματα που καραδοκούν εκεί και να μαζέψει τη σάρκα τους για να ταΐσει την Elena. Μόνο αν φάει όλη αυτή τη συγκεκριμένη σάρκα, που έχει συγκεντρωθεί από τα μεγάλα τέρατα που βρίσκονται μέσα σε κάθε πύργο, η Elena θα θεραπευτεί πλήρως από την κατάρα και θα ελευθερωθεί από την τερατόμορφη αιχμαλωσία της.


Το Pandora’s Tower περιλαμβάνει μια επική ιστορία με πολλαπλές καταλήξεις της ιστορίας, που εξαρτώνται άμεσα από τις αποφάσεις που θα πάρετε. Εξερευνήστε δεκατρείς συναρπαστικούς πύργους σε μια αποστολή για να σώσετε τη φίλη σας, με μουσική υπόκρουση από ένα εκπληκτικό soundtrack, το οποίο αποτελείται από μερικά από τα πιο δημοφιλή κομμάτια κλασσικής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων συνθετών όπως ο Verdi και ο Tchaikovsky. Κάθε απόφαση που λαμβάνετε και κάθε επιλογή σας μπορεί να καθορίσει και την επιτυχία σας. Η απόφαση είναι δική σας.


Το Pandora’s Tower θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την απλή έκδοση και την limited edition.


Το Limited Edition Pandora’s Tower Bundle θα είναι διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων και θα περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, μια αποκλειστική μεταλλική θήκη και ένα εικονογραφημένο βιβλιαράκι.