Η εφαρμογή Entersoft Mobile MIS 360o της Entersoft είναι πλέον διαθέσιμη στο Google play store για Android.


Entersoft MIS360_Android 1Η εφαρμογή επιτρέπει πλήρη, on line και ασφαλή επικοινωνία με το την back office της Entersoft ERP ή και Entersoft CRM εφαρμογής της επιχείρησης, οπουδήποτε και σε πραγματικό χρόνο. Το Entersoft Mobile MIS 360o μεταξύ άλλων προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να αναλύει και αν ελέγχει τα εταιρικά δεδομένα μέσα από μια σειρά Dashboards και Αναφορών, να αναθέτει και να διαχειρίζεται τις υποχρεώσεις και τις εργασίες του αποδεσμεύοντάς τον από τα δεσμά του γραφείου του.


Η εφαρμογή Entersoft Mobile MIS 360o είναι διαθέσιμη στο Google play store για Android Applications, δωρεάν και απαιτεί τη χρήση της back office εφαρμογής Entersoft ERP (Entersoft Business Suite® ή Entersoft Expert®) ή Entersoft CRM® και τη σχετική άδεια λογισμικού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε πλατφόρμα iOS για iphone, ipod touch και ipad, στο Αpp Store από το 2011.


«Χωρίς αμφιβολία το Mobility συνεισφέρει σημαντικά στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, κάτι που το χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο από ποτέ. Η Entersoft σταθερή στις αξίες της συνεχίζει να προσφέρει εφαρμόσιμη καινοτομία για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πελατών της», δήλωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της Entersoft, κ. Α. Κοτζαμανίδης.


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή επισκεφτείτε το:
https://play.google.com/store/apps/details?id=Entersoft.Mobile.Android.MIS360&hl=el