Το Motoluxe Smartphone ανακοινώνει η Motorola Mobility στην Ελλάδα με λειτουργικό Android 2.3.


IronMax_Dyn_R_EMARAΜε μια οθόνη αφής 4 ιντσών είναι τέλειο για να γράφεις emails, να σερφάρεις στο Διαδίκτυο και να βλέπεις ταινίες, θα διασκεδάσεις και θα μείνεις συνδεδεμένος – είτε βρίσκεσαι στη δουλειά, είσαι έξω με φίλους ή τριγυρνάς στην πόλη.


Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, η 8 megapixel κάμερα με αυτόματη εστίαση και φλάς θα σου δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζεις σαν επαγγελματίας. Το MotoSwitch περιβάλλον χρήσης της Motorola αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που οργανώνεις τη ζωή σου. Με το MotoSwitch, το smartphone σου μαθαίνει με ποιον μιλάς και ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς και κρατάει όλες τις πληροφορίες σου κεντρικά στην οθόνη.


Το χαρακτηριστικό Social Graph σου δίνει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στους ανθρώπους που έχουν πραγματική σημασία για σένα. Μαθαίνει ποιος είναι πιο σημαντικός για σένα και χρησιμοποιεί αυτή την πληροφορία στην οθόνη σου. Όσο περισσότερο επικοινωνείς με κάποιον τόσο μεγαλύτερο γίνεται το εικονίδιο του στην οθόνη. Το Activity Graph σου δίνει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σου εφαρμογές, αλλάζοντας αυτόματα για να δείξει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς περισσότερο. Με το Music Now μπορείς να αναπαράγεις εύκολα την αγαπημένη σου μουσική ενώ το Smart Gallery παρουσιάζει τις αγαπημένες σου φωτογραφίες σε συλλογές.


Όταν βρίσκεσαι σε κίνηση, η τεχνολογία GPS του MOTOLUXE θα σε καθοδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση και θα διασφαλίσει ότι θα πας εκεί που είναι η δράση. Αν αυτά δεν είναι αρκετά, το τηλέφωνο έχει δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth® καθώς επίσης αποτελεί την πύλη σου στο Google Play™ όπου θα βρεις περισσότερες από 400.000 εφαρμογές και παιχνίδια.


Το MOTOLUXE επίσης έχει υποδοχή για να βάλεις το αγαπημένο σου lanyard και φωτισμό που σε ενημερώνει όταν έχεις ειδοποιήσεις. Έτσι μπορείς να δεις ότι έχει αναπάντητη κλήση, έχεις λάβει μήνυμα ή έχεις ένα email να σε περιμένει. Και, διατίθεται σε 2 χρώματα – μαύρο και λευκό.


Κόστος και Διαθεσιμότητα
Το MOTOLUXE αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη Μαρτίου.