Ο δημιουργός του Super Smash Bros. φέρνει ένα φορητό παιχνίδι γεμάτο δράση με μάχες στο έδαφος και τους αιθέρες.


KIU_char_Pit-posing-w-ClubsΟι χρήστες του Nintendo 3DS ζουν μια αξέχαστη περιπέτεια με το Kid Icarus: Uprising που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις 23 Μαρτίου. Με μοναδικά 3D γραφικά και απεριόριστη δράση, όπου μέχρι και έξι παίκτες μπορούν να απολαύσουν από κοινού, το παιχνίδι κάνει εξαιρετική χρήση των ασύρματων δυνατοτήτων του φορητού συστήματος Nintendo 3DS και των augmented-reality λειτουργιών. Σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα Nintendo, του ηρωικού αγγέλου Pit, που έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο παιχνίδι Kid Icarus για την κονσόλα NES. Από το δημιουργό του Super Smash Bros. Masahiro Sakurai, το Kid Icarus: Uprising προσκαλεί έμπειρους και νέους gamers να ανακαλύψουν τη διασκέδαση αυτού του διαχρονικού franchise, καθώς επιβιβάζονται σε ένα επικό ταξίδι με τον Pit σε γη και ουρανό.


Στο Kid Icarus: Uprising, ο Pit πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στη σκοτεινή θεά Medusa και τον μοχθηρό στρατό του Κάτω Κόσμου. Με τη βοήθεια της Palutena, θεάς του φωτός και προστάτιδας της ανθρώπινης φυλής, μάχεται εχθρούς στους αιθέρες και στη γη, καθώς κάθε κεφάλαιο χωρίζεται σε πίστες Εναέριων και Επίγειων Μαχών. Οι παίκτες μπορούν να εμπλουτίσουν τη δράση με ένα σχεδόν απεριόριστο οπλοστάσιο από όπλα που μπορούν να συλλέξουν, τόξα, κανόνια και λεπίδες, κάθε ένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και τον δικό του τρόπο χειρισμού στο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν ακόμα να ενώνουν όπλα, παίρνοντας ως αποτέλεσμα ένα όπλο που παίρνει μερικά από τα χαρακτηριστικά των πρώτων δύο.


Μέχρι και έξι παίκτες, ο καθένας με το δικό του σύστημα Nintendo 3DS και αντίτυπο του Kid Icarus: Uprising, μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε νέα multiplayer modes. Το Light vs. Dark mode βάζει τους παίκτες σε μια μάχη τρεις εναντίων τριών, όπου θα πρέπει ο καθένας να συνεργαστεί με την ομάδα του, ενώ το Free-for-All mode είναι μια μάχη όπου ο καθένας μάχεται για τον εαυτό του. Τα όπλα και οι δυνάμεις που συλλέγετε στο single player μεταφέρονται στο multiplayer, δίνοντας στους παίκτες ένα κίνητρο να παίζουν πίστες ξανά και ξανά για να συλλέξουν τον καλύτερο εξοπλισμό για τις multiplayer αψιμαχίες.


Κάθε παιχνίδι Kid Icarus: Uprising περιλαμβάνει έξι ειδικές AR Cards που δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να φέρουν τους φανταστικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού στη ζωή μπροστά στα μάτια τους. Σκανάροντας τις κάρτες με την ενσωματωμένη κάμερα του Nintendo 3DS και βλέποντάς τις μαζί, μπορούν να δουν τους χαρακτήρες σε απευθείας μάχη σώμα με σώμα στο AR Card Battle mode.


Ένα μοναδικό σύστημα χειρισμού, ειδικά φτιαγμένο για αυτό τον τίτλο, επιτρέπει στους παίκτες να κρατούν το σύστημα στο αριστερό τους χέρι καθώς χρησιμοποιούν το δεξί για να στοχεύουν τους αντιπάλους τους στην οθόνη αφής με το stylus. Οι παίκτες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν το συμπεριλαμβανόμενο stand για να κρατήσουν το σύστημα όρθιο και σε γωνία. Το παιχνίδι υποστηρίζει και εναλλακτικό σύστημα χειρισμού για αριστερόχειρες παίκτες.


Το Nintendo 3DS υποστηρίζει λειτουργίες γονικού ελέγχου που επιτρέπουν στους ενήλικες να ελέγχουν το περιεχόμενο στο οποίο τα παιδιά τους έχουν πρόσβαση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό και άλλες λειτουργίες επισκεφθείτε το www.nintendo.gr