Τρεις επιλογές δώρου έχουν στα καταστήματα iStorm οι υποψήφιοι αγοραστές υπολογιστή Mac, από 26 Μαρτίου έως 7 Απριλίου.


MacBook AirΟι χρήστες, προχωρημένοι ή μη, διαλέγουν μεταξύ ενός TV tuner, διπλάσιας μνήμης για τον υπολογιστή τους ή μίας ώρας κατ’ ιδίαν εκπαίδευσης.


Για όποιον θέλει να βλέπει ψηφιακή τηλεόραση στον Mac του, το TV tuner Elgato συνιστά την καλύτερη επιλογή δώρου. Για όποιον αναζητά ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα για τα σχέδια και τα γραφικά του, η διπλάσια μνήμη θα του δώσει την ευελιξία που επιθυμεί. Τέλος, η ωριαία δωρεάν εκπαιδευτική συνεδρία στο χώρο του καταστήματος ή του χρήστη, είναι ιδανική για τους λιγότερο προχωρημένους και γενικότερα όσους θέλουν να γνωρίσουν τον Mac καλύτερα.


Τα καταστήματα iStorm αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους όσοι αγαπούν την τεχνολογία και τη θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Τα μοναδικά προϊόντα της Apple, που μπορεί ο καθένας να δει σήμερα σε πλήρη λειτουργία, η μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνεχώς εμπλουτίζονται και κυρίως τα στελέχη των καταστημάτων, που με φιλική διάθεση, γνώση και προθυμία δίνουν τις καλύτερες λύσεις, επιλογές και ιδέες σε όλους, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον εξοικείωσης με το οικοσύστημα των προϊόντων Apple και εξελίσσουν την απλή επίσκεψη σε μία ξεχωριστή και χρήσιμη εμπειρία.


Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το iStorm στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου ή το κατάστημα στο Εμπορικού Κέντρου River West, στον Κηφισό, δίπλα στην ΙΚΕΑ (με δωρεάν parking) και απολαύστε τα προνόμια που συνοδεύουν τις αγορές σας.