H D-Link παρουσιάζει τις συσκευές DCS-942L (ασύρματη Ν κάμερα ημέρας/νύκτας) και DNR-322L (δικτυακή μονάδα καταγραφής mydlink™).


DCS-942L_LΓια όσους επιθυμούν να ασφαλίσουν το σπίτι τους ή την επιχείρηση τους, η D-Link παρουσιάζει δύο σημαντικά προϊόντα στην ήδη εκτεταμένη σειρά mydlink™, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής με απόλυτη ευκολία στην εγκατάσταση.


Η ασύρματη κάμερα Wireless N ημέρας/νύκτας (DCS-942L) είναι μια κάμερα εσωτερικού χώρου με ενσωματωμένα LED υπέρυθρου φωτός και δυνατότητα καταγραφής 30 καρρέ το δευτερόλεπτο, ικανή να απεικονίζει βίντεο υψηλής ανάλυσης ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Έρχεται με προεγκατεστημένη κάρτα MicroSD 16GB που αρκεί για συνεχόμενη καταγραφή εικόνας και ήχου μίας εβδομάδας.


Ταυτόχρονα, η D-Link, παρουσιάζει και την δικτυακή μονάδα καταγραφής mydlink™ (DNR-322L), μια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυό σας και να αρχίσει να καταγράφει βίντεο υψηλής ανάλυσης από συγκεκριμένες κάμερες D-Link. Το καταγραφικό αυτό μπορείτε να το διαχειριστείτε μέσω του mydlink™ portal, τον ευκολότερο και ταχύτερο τρόπο να παρακολουθήσετε τον χώρο σας όλο το 24ωρο.


DNR-322L_LΕναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εύχρηστο web interface που σας παρέχει πολύ περισσότερα εργαλεία διαχείρισης του συστήματός σας απο οπουδήποτε κι αν βρίσκεσται. Με τις δύο παραπάνω συσκευές, η D-Link, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο και εύχρηστο σύστημα παρακολούθησης χωρίς να απαιτείται να αφιερώσετε χρόνο στην εκμάθηση του συστήματος ή να ξοδέψετε χρήματα σε συνδρομές ή εργασίες συντήρησης.


Όπως και όλες οι mydlink™ κάμερες της D-Link, η ασύρματη Ν κάμερα ημέρας/νύκτας (DCS-942L) σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας καθώς κινείστε, με την χρήση του portal από τον φορητό Η/Υ σας, το iPad, το iPhone ή την συσκευή Android σας. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί στο τοπικό σας δίκτυο ασύρματα (802.11n) ή μέσω κάποιων PowerLine adapters. Τοποθετήστε την οπουδήποτε στο σπίτι χωρίς να πρέπει να εγκαταστήσετε νέα καλώδια. Εάν επιθυμείτε κάτι παραπάνω, σας προσφέρουμε δωρεάν το πρόγραμμα διαχείρισης D-Link D-ViewCam™ που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε οποιονδήποτε Η/Υ με λειτουργικό Windows. Το D-ViewCam™, που υποστηρίζει μέχρι και 32 κάμερες, μπορεί να καταγράψει απευθείας το βίντεο της κάμερας στον σκληρό σας δίσκο (τοπικό/USB/δικτυακό), να ενεργοποιήσει λειτουργίες σε περίπτωση που ανιχνεύσει κίνηση (να στείλει e-mail, να εγγράψει μια φωτογραφία, κ.α.), να καταγράφει βάσει κάποιων προκαθορισμένων χρονικών ορίων (για παράδειγμα όσο είστε στην εργασία σας) και να σας στείλει αυτόματα e-mail εάν συμβεί κάτι.


Ιδανικό για οικιακούς καταναλωτές ή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το DNR-322L, είναι ο απλούστερος τρόπος δημιουργίας ενός συστήματος παρακολούθησης και καταγραφής. Μόλις εγκατασταθεί, αυτόματα αναγνωρίζει όλες τις συμβατές κάμερες του δικτύου σας και σας οδηγεί να τις ρυθμίσετε μέσα απο έναν εύχρηστο οδηγό λίγων βημμάτων. Το DNR-322L μπορεί να καταγράψει μέχρι και 6 εβδομάδες βίντεο ενώ υποστηρίζει πρωτόκολλο H.264 και ανάλυση 1080p, χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας στην μετάδοση εικόνας/ήχου που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα με μειωμένο μέγεθος αρχείων.