Το νέο iPad διατίθεται πλέον στη χώρα μας και βρίσκεται στα εξειδικευμένα Apple Premium Reseller καταστήματα iStorm.


iPad NewTo νέο iPad, αν και τόσο νέο, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η τρίτη γενιά του προϊόντος που καθόρισε τις φορητές συσκευές, ενσωματώνει ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά, όπως η νέα, εκθαμβωτική οθόνη Retina, ο ολοκαίνουριος επεξεργαστής A5X με τετραπύρηνα γραφικά και η 5 MP κάμερα iSight με εξελιγμένο φακό για να μπορεί ο χρήστης να κάνει λήψη απίστευτων φωτογραφιών και εγγραφή video με ποιότητα υψηλής ανάλυσης 1080p, που κάνουν το νέο iPad πιο εντυπωσιακό από ποτέ.


Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα iStorm, θα έχουν την ευκαιρία πέρα από το νέο iPad, να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα της Apple, να ενημερωθούν από τους ειδικούς για το μοναδικό τρόπο που όλες οι συσκευές, από το iPhone και τους Mac, έως τα iPad, τα iPod και τα περιφερειακά, επικοινωνούν και συνεργάζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον ποιότητας, λειτουργικότητας, αποτελεσματικότητας και προηγμένων δυνατοτήτων και κυρίως να εξυπηρετηθούν άριστα σε ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής.


Τα καταστήματα iStorm βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, στην Λεωφόρο Κηφισού δίπλα στην ΙΚΕΑ – με άνετο δωρεάν parking – και είναι εύκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο και μέσα μεταφοράς. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο www.iStorm.gr