Τα κλειδιά ενός Smart for two παρέλαβε στο Βόλο η Αναστασία Παπανικολάου από τη Λάρισα, μεγάλη τυχερή της κλήρωσης Wind.


BOLOSΤο αγαπημένο αυτοκίνητο ήταν το έπαθλο της μεγάλης προωθητικής καμπάνιας που πραγματοποίησαν πρόσφατα τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα για τους συνδρομητές των συνδυαστικών πακέτων «Όλα σε 1».


Η κα Παπανικολάου ήταν η τυχερή της κλήρωσης, ωστόσο με τα πακέτα «Όλα σε 1» της WIND κερδίζουν όλοι οι συνδρομητές WIND, καθώς μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής τηλεφωνίας και Internet πολύ οικονομικές, με μοναδικές εκπτώσεις για πάντα και με ένα λογαριασμό:
•Συνδυάζοντας Κινητό, Σταθερό & Internet στην WIND οι συνδρομητές έχουν ενιαίο λογαριασμό και έκπτωση έως 10,33€ στον λογαριασμό του κινητού για πάντα.


Η κα Παπανικολάου παρέλαβε το ολοκαίνουριο SMART της από το κατάστημα WIND στο Βόλο, όπου είχε κάνει και τη σχετική αίτηση. Ο υπεύθυνος του καταστήματος της παρέδωσε τα κλειδιά, με την ευχή να κάνει πάντα κινήσεις smart και να έχει ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές.