25 κάμερες HD, 10 3D και 3 παρακάμερες καλύπτουν το ντέρμπι των «αιωνίων» σε κάθε διάσταση.


Nova 3dΜε τη μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή στην Ελλάδα υποδέχεται η Nova το ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 19.30. Σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά, η Nova θα μεταδώσει μέσα από 25 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 10 κάμερες για 3D μετάδοση (5 διαφορετικές γωνίες λήψεις) και 3 παρακάμερες, αλλά και με το πολυάριθμο επιτελείο αθλητικών συντακτών της, όλα όσα θα συμβούν πριν, με εικόνες από τις εγκαταστάσεις σε Παιανία και Ρέντη, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα της χρονιάς, σε όλες τις δυνατές επιλογές μετάδοσης και περιγραφής.


Ειδικότερα, στη Standard και High Definition μετάδοση σε Novasports1 και NovasportsHD αντίστοιχα, την περιγραφή του αγώνα θα κάνουν ο Ισίδωρος Πρίντεζης και ο Άγγελος Στυλιάδης. Το live ρεπορτάζ δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο και τους πάγκους των «δύο αιωνίων» θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης, Νίκος Γαβαλάς, Γιώργος Αργυρόγλου και Διονύσης Στρούμπος.


Παράλληλα, εν όψει της «μεγάλης μάχης», έχει ετοιμαστεί από τους έμπειρους αθλητικούς συντάκτες της Nova, ειδική εκπομπή Pre Game Show, που ξεκινά στις 18.00, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως τους παλαίμαχους Γιάννη Γκούμα και Γιώτη Τσαλουχίδη, αλλά και τους Βασίλη Δρυμούση και Σπύρο Σπυράκο από τον χώρο της showbiz.


Επιπλέον, στην καινοτομία της προσωποποιημένης περιγραφής σε Novasports1 & NovasportsHD θα παρέχεται η δυνατότητα επιλογής σχολιασμού από τους:
• Μανώλη Σαριδάκη και Κώστα Γκόντζο
• Νίκο Γέμελο και Γιώργο Αμανατίδη


3D μετάδοση
Όσον αφορά στην άλλη μεγάλη καινοτομία της Nova για το ντέρμπι, τη 3D μετάδοση, την περιγραφή στο κανάλι Nova3D (θέση 250) στις 19.30 θα κάνουν οι Δημήτρης Παπανικολάου και Γιάννης Πάγκος, ενώ το 3D ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Αποστόλης Λάμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Επιπλέον, το 3D Pre game ξεκινά στις 19.00 και θα το παρουσιάσει ο Γιάννης Πάγκος.


Ο 3D αγώνας θα είναι διαθέσιμος από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και στην υπηρεσία Nova On Demand, προκειμένου να τον απολαύσουν όποτε επιθυμούν οι συνδρομητές της Nova (απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή HD PVR 865 και να είναι ενεργοί συνδρομητές σε κάποια από τις υπηρεσίες Full Pack ή Cinema + value pack).


LIVE STREAMING
Τέλος, μέσα από τη Live streaming μετάδοση του ντέρμπι στο www.novasports.gr την Κυριακή στις 19.30, θα υπάρχει ζωντανός σχολιασμός από τους παλαίμαχους Γιάννη Καλιτζάκη και Ηλία Πουρσανίδη.