Η Epson πρόσθεσε στη σειρά WorkForce Pro τα μοντέλα WP-4095 DN και WP-4595 DNF για να προσφέρουν εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας.


Epson WorkForce Pro-WP-4595-DNFΟι εκτυπωτές WorkForce Pro WP-4095 DN και WP-4595 DNF προσφέρουν τις προσομοιώσεις που αναμένουν οι διαχειριστές IT σε συνδυασμό με απόδοση, εξαιρετική αξιοπιστία και έως και 50 % χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς εκτυπωτές λέιζερ. Αυτοί οι εκτυπωτές inkjet αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή έναντι των προϊόντων λέιζερ και προσφέρουν περαιτέρω εξοικονόμηση κόστους, χάρη στην ταχύτατη αυτόματη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης με την οποία μειώνεται η χρήση χαρτιού.


Οι επιχειρήσεις επωφελούνται από το χαμηλότερο κόστος μελάνης επιλέγοντας ανάμεσα από φύσιγγες υψηλής απόδοσης έως και 3.400 σελίδες έκαστη, καθώς και από την ανάλυση εκτύπωσης των 4800 x 1200 dpi. Αυτό το γεγονός παρέχει στις επιχειρήσεις εκτυπώσεις άριστης ποιότητας, οι οποίες είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στις μουτζούρες, τους μαρκαδόρους επισήμανσης και το ξεθώριασμα, καθώς στεγνώνουν αμέσως χάρη στη μελάνη DuraBrite Ultra της Epson. Και οι δύο συσκευές είναι έτοιμες για σύνδεση σε δίκτυο για εύκολη κοινή χρήση και προσφέρουν υποστήριξη PDL, περιλαμβάνοντας τις προσομοιώσεις PCL6 και PCL5c, καθώς και την αυθεντική Adobe® PostScript® 3™. Ακόμη, υποστηρίζουν τη διασύνδεση Epson Connect για να μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες εκτύπωσης μέσω κινητού, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώνουν από smartphone και υπολογιστές tablet.