Ζήστε από την LG και τη Nova, για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απόλυτη 3D αθλητική αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.


LG CINEMA 3D LM7600Οι τηλεοράσεις της LG τεχνολογίας CINEMA 3D αποτελούν την ιδανική επιλογή 3D θέασης για να παρακολουθήσετε το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, στην πρώτη ελληνική 3D παραγωγή αποκλειστικά από τη Nova


Η πρώτη ζωντανή ελληνική 3D τηλεοπτική παραγωγή και μετάδοση είναι γεγονός από τη Nova, κι επιτέλους οι ποδοσφαιρόφιλοι θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι των αιωνίων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, στις 18 Μαρτίου, όπως δεν το έχουν ξαναδεί. Η LG Electronics Ελλάς, σε συνεργασία με τη Nova, εξασφαλίζουν στο ελληνικό φίλαθλο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει την απόλυτη 3D αναμέτρηση, μέσα από τις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D, με πρωτόγνωρη τρισδιάστατη εικόνα και ολοζώντανα χρώματα.


Οι τηλεοράσεις CINEMA 3D της LG, αποτελούν την καλύτερη πλατφόρμα για να ζήσουν οι φίλαθλοι την ένταση και τη δράση του μεγάλου αγώνα σε 3 διαστάσεις, σα να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Με την καινοτόμο τεχνολογία CINEMA 3D της LG και τα εξαιρετικά ελαφριά και οικονομικά CINEMA 3D γυαλιά, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των αγαπημένων τους ομάδων μαζί με την παρέα τους, άνετα και από ευρεία γωνία θέασης.


Η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, μετά την πρώτη επιτυχημένη πιλοτική 3D μετάδοση του αγώνα Μίλαν – Μπαρτσελόνα για το Champions League τον περασμένο Νοέμβριο, εισάγει τη 3D μετάδοση και στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα στο κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς, μεταφέροντας όλη τη δράση από το ΟΑΚΑ στην άνεση του καναπέ και του σαλονιού των συνδρομητών της.


Επιπλέον, για όσους καταναλωτές δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη τηλεοράσεις LG CINEMA 3D, η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με τη Nova, θα τοποθετήσουν τηλεοράσεις CINEMA 3D και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την 3D αναμετάδοση σε επιλεγμένα κεντρικά σημεία σε όλη την Αθήνα, όπου οι φίλαθλοι μαζί με την παρέα τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου και της τρισδιάστατης θέασης θα πρέπει να παραμείνουν συντονισμένοι στην Facebook page της LG Electronics Ελλάς (http://www.facebook.com/lghellas), όπου λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα θα μάθουν τα σημεία όπου θα προβάλλεται ο αγώνας σε 3D.