iStorm και www.you.gr δίνουν το «παρών» στο φοιτητικό φόρουμ “Global Think Tank4Greece”.


logo_iStormO Όμιλος Quest, πάντα κοντά στους νέους, με το iStorm, την αλυσίδα εξειδικευμένων καταστημάτων Apple Premium Reseller και το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας, υποστηρίζει και συμμετέχει στο «Global Think Tank4Greece», την πρωτοβουλία που πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Κολλέγιο Deere της Αγίας Παρασκευής και έχει ως στόχο την παρακίνηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη της ελληνικής ικανότητας.


H πρωτοβουλία, φιλοξενείται την πρώτη ημέρα του συνεδρίου “EuroXpro 2012”, ενός από τα σημαντικότερα συνέδρια που διοργανώνει η AIESEC, ο μεγαλύτερος φοιτητικός οργανισμός στο κόσμο, με παρουσία σε 110 χώρες και πάνω από 60.000 ενεργά μέλη στις χώρες αυτές.
Περισσότεροι από 600 νέοι, κυρίως φοιτητές, αναμένεται να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία «Global Think Tank4Greece», που έχοντας ως μότο τη φράση «Leading Youth to the eXtra Mile – Οδηγώντας τους νέους ένα βήμα παραπέρα» αποσκοπεί στη δημιουργία ενός κινήματος νέων προς μια θετική αλλαγή.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν business workshops σε θέματα που αφορούν τη διεθνή και ελληνική πραγματικότητα, να γνωρίσουν νέους που έχουν αναδειχθεί στους τομείς τους, κυρίως όσον αφορά την κοινωνική επιχειρηματικότητα, οι οποίοι θα αναδείξουν την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας και ανάδειξης της προσωπικότητας μέσα από τις ενασχολήσεις του καθενός και να ανταλλάξουν απόψεις με 300 νέους από 50 χώρες του κόσμου, που οδηγούν την AIESEC στην πατρίδα τους.


Η τεχνολογία, προάγει την καινοτομία, την επικοινωνία την πρόοδο, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη. Τόσο τo iStorm, με την εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης και γνωριμίας που προσφέρει γύρω από το οικοσύστημα Apple, όσο και το www.you.gr με την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μοντέλου ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει υλοποιήσει, επιδιώκουν με την παρουσία τους να μεταφέρουν δημιουργικές σκέψεις, καινοτόμες ιδέες και θετικά παραδείγματα στο κοινό της εκδήλωσης.


Η πρωτοβουλία «Global Think Tank4Greece», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου, 10:00 – 18:00, στο Κολλέγιο Deere της Αγίας Παρασκευής. Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία, το συνέδριο και την AIESEC βρείτε στο www.euroxpro2012.com.