Samsung και Rovio συνεργάζονται για το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του Angry Birds, για ψυχαγωγία εν κινήσει.


Samsung_Angry Birds Space_Galaxy NOTEΟι Samsung Electronics και Rovio παρουσίασαν τη νέα έκδοση του παιχνιδιού Angry Birds Space, η οποία είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στο Samsung GALAXY Note, κατά τη διάρκεια του Samsung Blogger Lounge, στο πλαίσιο του South by Southwest® (SXSW®) Conferences & Festivals στο Ώστιν, Τέξας, των Η.Π.Α. Η Samsung, ως επίσημος συνεργάτης για τη διάθεση της νέας έκδοσης του παιχνιδιού, παρέχει για πρώτη φορά hands-on δυνατότητες του παιχνιδιού Angry Birds Space μέσω του GALAXY Note πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.


Το Angry Birds Space διατίθεται μέσω του Samsung GALAXY Note, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας εν κινήσει. Το Samsung GALAXY Note αποτελεί την ιδανική συσκευή για παιχνίδια, καθώς διαθέτει οθόνη 5,3 ιντσών HD Super AMOLED με ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα και το διπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος εξασφαλίζει τη γρήγορη και ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Παράλληλα με τον εορτασμό του επιτυχημένου λανσαρίσματος του Samsung GALAXY Note σε παγκόσμιο επίπεδο, όλοι οι κάτοχοι συσκευών της σειράς Samsung GALAXY θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ειδικές προσφορές του νέου παιχνιδιού.


Για όλους τους κατόχους της σειράς GALAXY, θα παρέχεται κατ’ αποκλειστικότητα η πίστα Samsung GALAXY Note μέσα από το Angry Birds Space. Επιπλέον, το “Danger Zone”, ένα ειδικό πακέτο με 30 επιπλέον πίστες, θα προσφέρεται χωρίς χρέωση σε όλους τους κατόχους των συσκευών Samsung GALAXY μέσω του Samsung Apps και του Android Market (συμβατό με τις εκδόσεις Android 2.1 και πάνω) για 3 μήνες. Η εν λόγω αποκλειστική προσφορά θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του Angry Birds Space στις 22 Μαρτίου 2012.


Επιπλέον, οι παίκτες του Angry Birds Space θα βρουν ακόμα πιο διασκεδαστικούς τους νέους χαρακτήρες της νέας έκδοσης. Ένας από τους νέους χαρακτήρες – πουλιά, το Lazer Bird, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη Samsung και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των Samsung GALAXY συσκευών. Στο Angry Birds Space, οι νέοι χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του Lazer Bird, διαθέτουν μοναδικές δυνάμεις υπερ-ήρωα, ώστε να βοηθούνται στον αγώνα τους εναντίον των διαστημικών γουρουνιών και να μεταφέρουν τα αυγά τους με ασφάλεια στο σπίτι.