Νέα Πιστοποίηση Συμβατότητας με το Skype στις Διαδικτυακές Κάμερες και Ακουστικά της Microsoft (Skype Certified).


LifeCamStudio_Afront_B_FY11Tο εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα του Skype κατέταξε όλα τα υπάρχοντα μοντέλα των Microsoft HD Καμερών και των Microsoft USB Ακουστικών ως επισήμως Πιστοποιημένα Συμβατά με το Skype (Skype Certified).


Ακολουθούν τα πιστοποιημένα από το Skype προϊόντα Microsoft Hardware:
Διαδικτυακές Κάμερες: LifeCam HD-3000, LifeCam HD-5000, LifeCam HD-6000 for Notebooks, LifeCam Cinema, LifeCam Studio


Ακουστικά: LifeChat LX-3000, Life Chat LX-4000 for Business, Life Chat LX-6000 for Business


LCLX3_Blk_AFrontDw_FY07_LGΟι υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων και οι αυστηροί έλεγχοι που ακολουθούνται στις δοκιμές του Skype, εξασφαλίζουν ότι, όλα τα προϊόντα που φέρουν τη μπλε σφραγίδα πιστοποίησης “Skype Certified”, προσφέρουν στα εκατομμύρια των χρηστών μια «ανεπανάληπτη» εμπειρία επικοινωνίας μέσω Skype. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει υψηλή ποιότητα (high definition) στις βιντεοκλήσεις καθώς και κρυστάλλινη καθαρότητα στις φωνητικές κλήσεις. Σε συνέχεια της πιστοποίησης συμβατότητας από το Skype, είναι προφανές ότι ο συνδυασμός της επικοινωνίας μέσω Skype με διαδικτυακές κάμερες και ακουστικά Microsoft Hardware αποτελεί την ιδανικότερη πρόταση για να απολαύσετε την εμπειρία της ζωντανής επικοινωνίας.


Η Microsoft διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών καμερών και ακουστικών, ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας. Έτσι, είτε είστε σε ταξίδι, είτε νιώθετε μόνοι, είτε απλά αναζητάτε να μοιραστείτε την καθημερινότητά σας – απλά ανοίξτε τη Microsoft HD κάμερα και το ακουστικό σας και επικοινωνήστε με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας. Τα εξειδικευμένα προϊόντα Microsoft Hardware σας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνείτε εύκολα και με άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, γεφυρώνοντας όλες τις αποστάσεις.