Η Acer παρουσίασε τη σειρά V3, μία σειρά από βελτιωμένους φορητούς υπολογιστές με διαθέσιμα μοντέλα σε 14 15.6 και 17.3 ίντσες.


acer_1Με εξαιρετική απόδοση, βελτιώσεις ψυχαγωγίας, εργαλεία επικοινωνίας και κομψό σχεδιασμό, αυτοί οι φορητοί υπολογιστές προορίζονται για χρήστες με γνώση της τεχνολογίας που θέλουν καθημερινή υψηλής ευκρίνειας ακουστική και οπτική εμπειρία.


Η τελευταίας γενιάς οικογένεια επεξεργαστών Intel® Core™, μαζί με NVIDIA® GeForce® GT σειρές γραφικών εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση για πολλαπλές εργασίες με πολλές εφαρμογές, μουσική, διαδικτιακά βίντεο, ταινίες, παιχνίδια και πολλά άλλα.


Οι εξειδικευμένες βελτιώσεις ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν την Acer CineCrystal™ HD+ 1600 x 900 LED-backlit οθόνη για τις 17,3’’, το Dolby® Home Theater® v4 και τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν της ψυχαγωγία του φορητού υπολογιστή και στην τηλεόραση τους μέσω της θύρας εξόδου HDMI®.


Η Σειρά V3 διαθέτει ασύρματη σύνδεσιμότητα Acer InviLink™ Nplify™ Wi-Fi CERTIFIED™ και Gigabit Ethernet για να κρατάει τους χρήστες σε απευθείας σύνδεση, και κάμερα Acer Crystal Eye HD η οποία σας εγγυάται υψηλής ανάλυσης επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο.


Το Acer clear.fi 2.0 συνδέεται αυτόματα με όλες τις ψηφιακές συσκευές του σπιτιού σας. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται, να μοιράζονται και να απολαμβάνουν τα πολυμέσα τους από οποιαδήποτε συσκευή σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.


Η κοινή χρήση αρχείων μεταξύ άλλων συσκευών είναι επίσης δυνατή μέσω της πολλαπλής υποδοχής καρτών, το Bluetooth® 4.0 και τις θύρες USB 2.0/3.0 (με φόρτιση μέσω USB κατά την απενεργοποίηση).


Όσον αφορά το σχεδιασμό του, το κάλυμμα έχει ένα γυαλιστερό φινίρισμα και το χρώμα του ταιριάζει με την πρόσοψη της οθόνης και το στήριγμα της παλάμης. Το Acer chiclet πληκτρολόγιο είναι κομψό, εργονομικό και συμπληρώνεται από το multi-gesture touchpad για βελτιωμένη άνεση και παραγωγικότητα. Η Σειρά V3 διατίθεται στα εξής χρώματα: Midnight Black, Dawn Gold, Nightfall Gray και Thunderbolt Silver.