Υψηλής ποιότητας σετ ηχείων 2.0 Pulsion XL 17752 από την Trust με ελκυστική σχεδίαση και εντυπωσιακό ήχο.


Trust 17752 Pulsion XLΟι μοντέρνες γραμμές με τη glossy και mat σχεδίαση σε μαύρο χρώμα χαρακτηρίζουν τα 2 ηχεία που αποδίδουν συνολικά 20W RMS (μέγιστη ισχύς 40Watt), δίνοντας έτσι ένταση στη μουσική, τις ταινίες και τα παιχνίδια σας.
Το χειριστήριο ρύθμισης έντασης, η υποδοχή ακουστικών και η πρόσθετη υποδοχή εισόδου ήχου για iPod, iPhone, MP3 player, smart phone ολοκληρώνουν την εικόνα του νέου σετ ηχείων από την Trust.


To Σετ ηχείων είναι υψηλής ποιότητας με ελκυστική σχεδίαση και εντυπωσιακό ήχο, με συνολική ισχύ εξόδου 20W RMS (μέγιστη ισχύς 40 Watt), προσφέροντας πλούσιος ήχος με υψηλή λεπτομέρεια χάρη στα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και στην πρόσθετη παθητική μονάδα οδήγησης στην πίσω πλευρά. Διαθέτουν Χειριστήριο ελέγχου έντασης ήχου με διακόπτη λειτουργίας, ρυθμιστικό τονικότητας και υποδοχή σύνδεσης ακουστικών με εύκολη πρόσβαση, μαζί με πρόσθετη υποδοχή εισόδου ήχου για iPod, iPhone, MP3 player, smart phone κ.λ.π.


Τα ηχεία κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από τη Sun Electronics, με εγγύηση 2 χρόνια και προτεινόμενη τιμή Λιανικής με ΦΠΑ 35,99 €.