Παρά τις δύσκολες συνθήκες, χιλιάδες καταναλωτές επισκεφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα το νέο κατάστημα του ομίλου DSGi στη Λ. Βουλιαγμένης.

Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του νέου καταστήματος ElectroWorld

Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του νέου καταστήματος ElectroWorld

Συνεχίζοντας δυναμικά και εφαρμόζοντας το στρατηγικό σχέδιο επέκτασης στην ελληνική αγορά, ο κορυφαίος ευρωπαϊκός Όμιλος DSGi εγκαινίασε το πέμπτο (5ο) κατά σειρά κατάστημα ELECTRO WORLD στην Αθήνα και έβδομο (7ο) συνολικά. Παρά τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, χιλιάδες καταναλωτές επισκέφθηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα το νέο κατάστημα για να αξιοποιήσουν τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη.
Η επιλογή της τοποθεσίας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 83, στη Γλυφάδα (δίπλα στο εμπορικό κέντρο City Plaza) έγινε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού των νοτίων προαστίων, αλλά και την τόνωση της οικονομίας της ευρύτερης περιοχής.
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DSGi South East Europe, Fernando de Vicente τόνισε: «Ο Όμιλος DSGi αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση του προς την ελληνική οικονομία. Εφαρμόζουμε το στρατηγικό μας σχέδιο, αναπτύσσουμε το δίκτυό μας ώστε να είμαστε κοντά σε κάθε Έλληνα, δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας, στηρίζουμε την τοπική οικονομία, στεκόμαστε δίπλα και όχι απέναντι στον καταναλωτή» και συμπλήρωσε «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για την οικογένεια και τα παιδιά…Θέλουμε να προτρέψουμε τον κόσμο να βοηθήσει την αγορά και το εμπόριο, ειδικά στην Αθήνα που περνά άσχημες στιγμές. Ας μην αφήσουμε την απογοήτευση και τη θλίψη να μας παρασύρει. Ως υπεύθυνη επιχείρηση, αυτή είναι η δική μας απάντηση απέναντι στη σημερινή κατάσταση.»
Σε συνολική έκταση 4.000 τμ, το νέο κατάστημα ELECTRO WORLD στη Λεωφ. Βουλιαγμένης έχει διαμορφωμένο χώρο κατά τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες. Σε αυτό συμβάλει η εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού 70 ατόμων το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των καταναλωτών, η μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και λευκών οικιακών συσκευών και οι σταθερά εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.