Η iSquare ανακοινώνει ότι συνολικά έχουν κατέβει περισσότερες από 25 δισεκατομμύρια εφαρμογές από το App Store της Apple.


app_storeΤο ρεκόρ των 25 δισεκατομμυρίων downloads κατέρριψε ο Chunli Fu από το Qingdao της Κίνας, κατεβάζοντας την εφαρμογή “Where’s my Water”, ο οποίος θα λάβει μια iTunes Gift Card αξίας $10.000.


“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και τους προγραμματιστές που μας βοήθησαν να φτάσουμε στο ιστορικό ρεκόρ των 25 δισεκατομμυρίων εφαρμογών”, δήλωσε ο Eddy Cue, o Senior Vice President του λογισμικού και υπηρεσιών Internet της Apple. “Όταν ξεκίνησε το App Store, πριν από λιγότερο από τέσσερα χρόνια, δε φανταστήκαμε ποτέ ότι εφαρμογές για κινητές συσκευές θα γινόταν ένα τόσο μεγάλο φαινόμενο ή ότι οι προγραμματιστές θα δημιουργούσαν μια τόσο εκπληκτική ποικιλία εφαρμογών για τους χρήστες του iOS.”


Το επαναστατικό App Store προσφέρει πάνω από 550.000 εφαρμογές στους χρήστες των iPhone, iPad και iPod touch σε 123 χώρες σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 170.000 εφαρμογές αποκλειστικά για το iPad. Οι πελάτες του App Store μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια απίστευτη ποικιλία εφαρμογών σε 21 κατηγορίες σχετικά με ενημέρωση, ψυχαγωγία, εργασία, άθληση, υγεία και ταξίδια. To App Store έχει ανταμείψει τους προγραμματιστές με πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια.