Η Huawei παρουσιάζει στο πλαίσιο της CeBIT ένα νέο τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.


Huawei Logo 200 200.gifΗ Huawei κάνει πράξη το όραμά της «Ένας καλύτερος τρόπος» (A Better Way) λειτουργίας των επιχειρήσεων με την παρουσίαση μιας νέας γκάμας ολοκληρωμένων απλών ICT λύσεων στο πλαίσιο της έκθεσης CeBIT.


Απαντώντας στις ανάγκες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας, η Huawei βοηθά διεθνείς οργανισμούς να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις συνεχώς εναλλασόμενες τάσεις της σημερινής «ICT» εποχής.


Στο εκθεσιακό περίπτερο της Huawei, θα παρευρεθούν ειδικοί και σύμβουλοι της εταιρείας που θα παρουσιάσουν την καινοτομία και τις δυνατότητες που το cloud computing, οι λύσεις δικτύου, η ενοποιημένη επικοινωνία και συνεργασία μπορούν να προσφέρουν σε εταιρικούς οργανισμούς, προκειμένου να βελτιώσουν την επιχειρηματική τους δράση και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους στο σημερινό τοπίο του κλάδου ICT.


Επίσης, θα παρουσιαστούν καθετοποιημένες λύσεις που απαντούν στις ανάγκες του πελάτη σε κάθε κλάδο. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στο ειδικά κατατασκευασμένο για την έκθεση Container Data Centre της Huawei. Μερικά από τα σημαντικότερα προϊόντα και υπηρεσίες που πρόκειται να παρουσιαστούν συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα:
• Cloud computing – η ευρύτερη εικόνα των δυνατοτήτων της Huawei στο cloud computing, καθώς και η σχέση τους με προϊόντα IT/IP, και λύσεις ασφαλείας data centre, desktop cloud solution, media cloud solution, κτλ.
• Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Ευρυζωνικό Δίκτυο – εισαγωγή στη λύση δικτύου της Huawei, καθώς και σε λύσεις για συνδεσιμότητα WAN, δίκτυα εγκαταστάσεων και καταστημάτων επιχειρήσεων. Επίσης θα παρουσιαστεί και η λύση διαχείρισης δικτύου eSight της Huawei.
• Ενοποιημένη επικοινωνία και συνεργασία – επίδειξη της λύσης υψηλής πιστότητας telepresence της Huawei, της λύσης eSpace Ενοποιημένων Επικοινωνιακών Λύσεων, του eSpace Cloud Contact Center, κτλ.
• Κλαδικές λύσεις – Κατανοητή επεξήγηση καθετοποιημένων – συγκεκριμένων λύσεων, που συμπεριλαμβάνουν ηλεκτρονική διακυβέρνηση (eGovernment) και δημόσιες υπηρεσίες, Εικονικές Ταμειακές Μηχανές (Virtual Teller Machines – VTM) για τον οικονομικό κλάδο, Έξυπνο Σύστημα Συγκοινωνίας (Intelligent Transportation System – ITS), κτλ.


Εκτός από την παρουσίαση προϊόντων και λύσεων της Huawei, στελέχη της εταιρείας θα συμμετέχουν στο συνέδριο μέσα από μια σειρά ομιλιών, και συμποσίων με τεχνικό αντικείμενο που θα γίνουν στο περίπτερο καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης CeBIT. Με διάρκεια από 15 έως 50 λεπτά, οι συνεδρίες αυτές θα βοηθήσουν επαγγελματίες του κλάδου να κατανοήσουν καλύτερα, πως οι επιχειρήσεις τους μπορούν να επωφεληθούν από την πελατοκεντρική καινοτομία της Huawei. To αναλυτικό πρόγραμμα για τις ομιλίες και τα τεχνικά συμπόσια είναι διαθέσιμο στη σελίδα http://www.huawei.com/minisite/cebit2012/index.html.


Η Huawei θα διοργανώσει επιπλέον μια σειρά από εκδηλώσεις για πελάτες και συνεργάτες της στις 7 Μαρτίου. Στο ICT Transformation and Innovation Forum, οι πελάτες της Huawei θα ακούσουν την άποψη ανώτερων στελεχών της Huawei για τις προοπτικές της αγοράς. Οι συνεργάτες καναλιού της Huawei, θα ενημερωθούν για τις προοπτικές και την γενικότερη κατεύθυνση της εταιρείας για το τρέχον έτος στο Huawei Channel Conference.


Στις 8 και τις 9 Μαρτίου, στελέχη της Huawei, θα μιλήσουν σε κεντρικά οργανωμένες εκδηλώσεις της CeBIT, όπως το Broadband World Forum, και το CeBIT Lab Talk. Στο Broadband World Forum, στελέχη της Huawei θα κάνουν παρουσίαση πάνω στο Omnipresent Wireless Broadband, και θα αναπτύξουν το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας για το Επιχειρηματικό Δίκτυο στην εποχή του Cloud και του Internet of Things (IoT). Η Huawei θα εκπροσωπηθεί επίσης στα CeBIT Lab Talks όπου θα παρουσιάσει σε επαγγελματίες του κλάδου τις θέσεις της εταιρείας σε θέματα όπως, «πράσινες έξυπνες πόλεις», η «εποχή cloud», και η βελτίωση δημοσίων και ιδιωτικών δικτύων cloud, μέσα από την αναβάθμιση υποδομών πληροφορικής.


Το περίπτερο της Huawei βρίσκεται στο Hall 13, Booth C23, και το ειδικά κατασκευασμένο Container Data Centre βρίσκεται έξω από τους χώρους Hall 12 και 13. Η CeBIT διεξάγεται στο Αμβούργο, από τις 6 – 10 Μαρτίου 2012.