Η AMD διαθέτει στην αγορά την τρίτη σειρά καρτών γραφικών με την τεχνολογία New GCN Architecture.


Radeon_HD_7870_GHz_EditionΗ AMD παρουσιάζει τις νέες προσθήκες της πολυβραβευμένης σειράς καρτών γραφικών με την τεχνολογία 28nm, τις AMD Radeon™ HD 7870 GHz Edition και AMD Radeon™ HD 7850. Οι νέα σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon™ HD 7800 διαθέτει την τεχνολογία αιχμής Graphics Core Next Architecture (GCN) της AMD, που προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση και αποτελεσματικότητα.


Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με τις τεχνολογίες PCI Express® 3.0, AMD ZeroCore και AMD Eyefinity 2.0. Οι AMD Radeon HD 7870 GHz Edition και AMD Radeon HD 7850 διαθέτουν 2GBs μνήμης GDDR5 και θα είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο από κορυφαίους συνεργάτες της AMD, όπως οι ASUS, Club 3D, Diamond, Gigabyte, HIS, MSI, PowerColor, Sapphire, VisionTek και XFX, μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης και ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής πώλησης.


Με τη συνεχή ζήτηση για αυξημένη ισχύς των γραφικών, με στόχο την υποστήριξη οπτικών εφέ στα παιχνίδια, η σειρά AMD Radeon HD 7800 είναι σχεδιασμένη να ανταποκριθεί σε αυτήν την ανάγκη, ώστε να ενισχύσει την επόμενη γενιά παιχνιδιών και εφαρμογών.


Η σειρά AMD Radeon HD 7800 ανεβάζει τον πήχη στα γραφικά, παρέχοντας ολοκληρωμένες δυνατότητες, όπως οι τεχνολογίες AMD PowerTune, AMD Eyefinity 2.0, AMD CrossFire™ και 2GBs μνήμης GDDR5, που επιτρέπουν στους gamers να απολαμβάνουν τα τελευταία παιχνίδια και εφαρμογές της αγοράς.