H EuroCharity υλοποίησε ηλεκτρονικό κατάστημα, που λειτουργεί στις διευθύνσεις eshop.eurocharity.gr και eshop.eurocharity.eu.


eurocharity eshopΤο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο βρίσκεται ήδη στον αέρα στα ελληνικά και στα αγγλικά, είναι κλιματικά ουδέτερο και κατασκευασμένο για εύκολη πλοήγηση και χρήση.


Ο σχεδιασμός του E-shop της EuroCharity είναι απλός, λιτός και χρηστικός, ενώ η λειτουργία του βασίζεται στη χρήση ενός υψηλού και ευέλικτου μηχανισμού προώθησης, που θα επιτρέπει ακόμη και στους νέους χρήστες να χρησιμοποιούν το online κατάστημά της. Η ανάπτυξη και η υλοποίηση του E-shop έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία Digimagix, μέλος της EuroCharity.


Οι πελάτες του E-shop θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε κατηγορίες υφιστάμενων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, όπως συνδρομές μελών (εταιρείες, ΜΚΟ, φορείς) και EuroCharity Yearbooks, αλλά και σε μελλοντικές υπηρεσίες και προϊόντα της εταιρείας».


Όπως αναφέρει σχετικά ο κ. Γιώργος Τσιακαλάκης, Business Development Manager της EuroCharity: «Καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο κερδίζει συνεχώς έδαφος, η ΕuroCharity ασπάζεται τη νέα τάση με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Η σωστή και τακτική ενημέρωση του E-shop εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του, ανταποκρινόμενο πλήρως στις απαιτήσεις των επισκεπτών για την άμεση εξυπηρέτησή τους, ενώ η κλιματική ουδετεροποίησή του επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις της EuroCharity για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι όροι και οι διαδικασίες του E-shop είναι εμφανείς για την απόλυτη εμπιστοσύνη και διαφάνεια στις συναλλαγές».