Η νέα βιντεοκάμερα GW55VE με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά της είναι ανθεκτική στο νερό σε βάθος 5 μέτρων.


GW55_front1_blackΗ αδιάβροχη Handycam® κατασκευάστηκε για να σας συνοδεύει στις καθημερινές σας περιπέτειες και είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία για καθαρή και σταθερή λήψη βίντεο και φωτογραφιών Full HD σε κάθε περίσταση.


Η ποιότητα εικόνας ανταποκρίνεται σε όλα όσα θα περιμένατε από μία Handycam®. Με τον αισθητήρα Exmor R™ CMOS τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες με εκπληκτικές λεπτομέρεις και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εκεί όπου οι άλλες βιντεοκάμερες δυσκολεύονται.


GW55_main2_blackΣε συνδυασμό με τον υψηλής ποιότητας φακό G της Sony, αυτή η βιντεοκάμερα μπορεί να συλλαμβάνει τα πάντα από σκηνές ευρείας γωνίας, μέχρι και πολύ κοντινά πλάνα. Η τεχνολογία Extended Zoom αυξάνει το εύρος του οπτικού ζουμ 10x σε μία ισχυρή μέγιστη μεγέθυνση 17x, ενώ μέσω της τεχνολογίας By Pixel Super Resolution διασφαλίζονται καθαρές, με ακριβείς λεπτομέρειες και υψηλό ζουμ λήψεις.


Ακόμα και όταν τραβάτε κοντινά πλάνα ή κινείστε, το βίντεο είναι πιο ευκρινές και σταθερό χάρη στη λειτουργία Optical SteadyShot με Active Mode που διορθώνει το κούνημα του χεριού για σταθερά αποτελέσματα.


GW55_main1_whiteΚάνοντας την εμφάνισή της στις Handycam για πρώτη φορά, η λειτουργία Intelligent Sweep Panorama, σας επιτρέπει να συλλαμβάνετε υπέρ-ευρείες φωτογραφίες με τεράστιο πεδίο θέασης. Απλά πατήστε το κλείστρο και «σαρώστε» την περιοχή με τη βιντεοκάμερα για να τραβήξετε τις ευρείες σκηνές. Με τις λειτουργίες Face detection και Motion detection της Handycam® μπορείτε να απαθανατίζεται φυσικά πρόσωπα και αντικείμενα, ακόμα και όταν κινούνται, καθώς «σαρώνετε» τη σκηνή σας με τη βιντεοκάμερα.


Άλλη μία καινούργια λειτουργία που έχει προστεθεί στη Handycam® είναι η Self Portrait Timer που διασφαλίζει σωστά καδραρισμένες και καθαρά εστιασμένες φωτογραφίες από απόσταση, με εσάς και τους φίλους σας. Χάρη στη λειτουργία Face Detection, είναι σίγουρο ότι με τη GW55VE θα τραβάτε όμορφα δικά σας πορτρέτα.


Δεν είστε σίγουροι με ποιό τρόπο θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε λήψη; Μην ανησυχείτε, η λειτουργία Intelligent AUTO αναγνωρίζει μέχρι και 99 τύπους σκηνών και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της βιντεοκάμερας για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Επιπλέον, περιλαμβάνει την ειδική λειτουργία Underwater, ώστε τα υποβρύχια βίντεό σας να έχουν πιστή απόδοση με πλούσια και φυσικά χρώματα.


Η αδιάβροχη Handycam®, αχώριστος σύντροφος στα ταξίδια σας, περιλαμβάνει, επίσης, ενσωματωμένο GPS, το οποίο καταγράφει το μέρος όπου τραβήξατε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να βλέπετε την τρέχουσα θέση σας στην οθόνη ή να δείτε τις αναμνήσεις που δημιουργήσατε και έχουν καταγραφεί στο GPS, στο φορητό υπολογιστή σας και να φτιάξετε υπέροχους online χάρτες.


Η νέα αδιάβροχη βιντεοκάμερα Handycam® GW55VE της Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ευρώπης από τις αρχές Μαϊου 2012.


Τεχνικές προδιαγραφές


Χαρακτηριστικά

HDR-GW55VE

Φορμά εγγραφής βίντεο

HD: MPEG4-AVC/H.264 συμβατό με φορμά AVCHD™ ver.2.0

(SD: MPEG2-PS)

Ανάλυση βίντεο

HD:1920×1080/50p (PS); 50i (FX,FH); 1440×1080/50i (HQ,LP)

(SD:720×576/50i)

Αισθητήρας εικόνας

Αισθητήρας Exmor R™ CMOS 1/3.91 type (4,6 χλτστ.)

Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας

20,4 megapixel 16:9 (6016×3384)

Φακός

Φακός G της Sony 3,2 – 32,0 χλστ. (αντιστοιχία 35 χλστ.: 29,8 – 298 χλστ.) / F1.8 – F3.4

Zoom

10x Οπτικό Ζουμ

17x Extended zoom

120x Ψηφιακό ζουμ

Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας

Optical SteadyShotμε Active mode (Ευρυγώνια λήψη προς Τηλεφακό)

Οθόνη LCD

Οθόνη LCD Xtra Fine 7,5 εκ. (3.0 type) (921K dots) Ευρυγώνια (16:9)

Κάρτα μνήμης

Συμβατή με Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC

Διαστάσεις Π x Υ x Β

Περίπου 32,2 χλστ. x 105,5 χλστ. x70,5 χλστ. (με την παρεχόμενη μπαταρία)

Βάρος

Περίπου 183 γρ. (χωρίς την μπαταρία)