Tο you.gr ανακοινώνει τη νέα οικονομική υπηρεσία “Close to U”, με διεύρυνση σημείων παραλαβής προς όφελος των πελατών του.


close to UΗ υπηρεσία αξιοποιεί συμπληρωματικά τα U Shops, τα καταστήματα της ACS Courier ως σημεία παραλαβής. Η νέα αυτή συνεργασία εγγυάται τη γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση των αγορών στους πελάτες, ενώ τους απαλλάσσει από τη χρέωση αποστολής.


Με την υπηρεσία “Close to U”, σε περίπου 330 σημεία παραλαβής πανελλαδικώς, μεταξύ των οποίων και κάποια σε απομακρυσμένες περιοχές, οι πελάτες του you.gr μπορούν πλέον να παραλάβουν την παραγγελία τους, ανεξάρτητα από το κόστος της, τη χρονική στιγμή που τους εξυπηρετεί καλύτερα και χωρίς χρέωση αποστολής.


Επιπλέον, όσοι πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ενημερώνονται άμεσα με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο τη στιγμή που η παραγγελία του βρίσκεται στο σημείο παραλαβής της επιλογής τους, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή σε οποιοδήποτε σημείο παραλαβής.


Προκειμένου για την επιλογή του πλησιέστερου σημείου παραλαβής, το ανανεωμένο και ενισχυμένο λειτουργικά site του you.gr λειτουργεί «έξυπνα» κατά την παραγγελία, προτείνοντας στον πελάτη σημεία παραλαβής σε κοντινή απόσταση από τη διεύθυνση που έχει δηλώσει και αφήνοντας σε αυτόν την τελική επιλογή.