Η HP παρουσίασε νέους LaserJet εκτυπωτές οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs).


M475dw

M475dw

Οι νέοι LaserJet προσφέρουν επαγγελματικής ποιότητας έγχρωμες εκτυπώσεις, αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Η νέα σειρά των έγχρωμων εκτυπωτών HP LaserJet Pro 300/400 color περιλαμβάνει:
– Τον έγχρωμο εκτυπωτή LaserJet Pro 300 color M351, ο οποίος παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και στους οικιακούς χρήστες, εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα μοναδικής ποιότητας.
– Τον έγχρωμο εκτυπωτή LaserJet Pro 400 color M451, με αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης, ώστε οι επιχειρήσεις να εκτυπώνουν γρήγορα και με επαγγελματική ποιότητα τα έγγραφά τους.


Η σειρά των έγχρωμων πολυμηχανημάτων HP LaserJet Pro 300/400 color MFPs της HP περιλαμβάνει δύο συσκευές που διαθέτουν, εύκολη στη χρήση, οθόνη αφής 3,5 ιντσών:
– Τον έγχρωμο εκτυπωτή LaserJet Pro 300 color MFP M375, ο οποίος αυξάνει την παραγωγικότητα καθώς διαθέτει λειτουργίες εύκολης εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και αποστολής/λήψης φαξ, ενώ δίνει τη δυνατότητα για υψηλής ποιότητας έγχρωμες εκτυπώσεις.
– Τον έγχρωμο εκτυπωτή LaserJet Pro 400 color MFP M475 που διαθέτει τις ίδιες δυνατότητες, ενώ χαρακτηρίζεται για την αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης και την απόδοση. Επίσης, διατίθεται με standard λειτουργία εκτύπωσης δύο όψεων και με το Web Jetadmin της HP, για αποτελεσματική διαχείριση των εκτυπωτικών εργασιών του γραφείου. Ο έγχρωμος εκτυπωτής LaserJet Pro 400 color MFP M475 της HP συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές λειτουργίες: γρήγορη εκτύπωση υψηλής ποιότητας, σάρωση, αντιγραφή και αποστολή/λήψη φαξ σε μια compact συσκευή.


M451dn

M451dn

Ο έγχρωμος εκτυπωτής LaserJet Pro 400 color M451 καθώς και η σειρά LaserJet Pro 300/400 color MFP της HP είναι web-connected και υποστηρίζουν μια ποικιλία mobile λύσεων εκτύπωσης, όπως οι HP ePrint, HP Wireless Direct και Apple AirPrint, που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν εκτυπώσεις σχεδόν από κάθε φορητή συσκευή, από οπουδήποτε κι αν βρεθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παραμένοντας παραγωγικοί ακόμα και όταν είναι εν κινήσει.


Η σειρά των LaserJet Pro 300/400 color MFPs της HP υποστηρίζει business apps της HP οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να εκτυπώνουν ποικιλία web περιεχόμενου απευθείας από το διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Η σειρά εκτυπωτών LaserJet Pro 300/400 color είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης να ανέρχονται στα €319 και €489 αντίστοιχα. Η σειρά LaserJet Pro 300/400 color MFP της HP είναι διαθέσιμη στην με προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης €609 και €759 αντίστοιχα.