Η Kingston Technology, κυκλοφόρησε πρώτη στην αγορά τη μνήμη HyperX DDR3 SO-DIMM, που ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης, για notebooks.

kingston-hyperx-ddr3Η νέα HyperX® DDR3 SO-DIMM είναι μια αναβαθμισμένη λύση, με υψηλότερη από τη συνηθισμένη απόδοση, προγραμματισμένη για υψηλή απόδοση, σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης (latency) και διαθέτει μια νέου τύπου heat spreader (ψύχτρα) αλουμινίου που απορροφά περισσότερη θερμότητα σε σχέση με άλλα μέταλλα, για διαρκή υψηλή απόδοση.

«Τα notebooks χρησιμοποιούνται τους ολοένα και περισσότερο για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόδοση, όπως η επιμέλεια videos, η επεξεργασία φωτογραφιών και η ταυτόχρονη λειτουργία πολλαπλών προγραμμάτων. Καθώς αυτές επιβραδύνουν την απόδοση, απαιτείται ολοένα και περισσότερο μνήμη υψηλών αποδόσεων και προδιαγραφών, ανάγκη που έρχεται να καλύψει η HyperX DDR3 που είναι εύκολη στην εγκατάσταση και ο χρήστης θα αντιληφθεί αμέσως τη διαφορά στην απόδοση όλων των προγραμμάτων και εφαρμογών», δήλωσε, ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, business development manager της Kingston για την Ελλάδα.

Η μνήμη HyperX της Kingston διατίθεται και στην Ελλάδα και συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής (www.kingston.com/wa) και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.kingston.com/europe.

Προδιαγραφές της HyperX DDR3 SO-DIMM της Kingston

Κωδικός προϊόντος

Χωρητικότητα και Χαρακτηριστικά

KHX8500S3ULK2/4G

4GB Ultra-low latency 1066MHz

(CL5-5-5-15 @ 1.5v) kit of 2