Η Nintendo και η SEGA ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure στην Ευρώπη.


Rhythm Thief PackshotΞεσκονίστε τις ερευνητικές σας ικανότητες και τα παπούτσια του χορού γιατί η Nintendo και η SEGA επιβεβαιώνουν την σύναψη μίας νέας συμφωνίας διανομής για το επερχόμενο Rhythm Thief™ & the Emperor’s Treasure, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo 3DS σε όλη την Ευρώπη στις 5 Απριλίου 2012. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για την πωλήσεις, το marketing και την διανομή του παιχνιδιού πανευρωπαϊκά, με την SEGA να διατηρεί το ρόλο του εκδότη.


Το Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure συνδυάζει μία συναρπαστική και όλο εκπλήξεις περιπέτεια με προκλήσεις που βασίζονται στην καλή αίσθηση του ρυθμού, αξιοποιώντας τις μοναδικές λειτουργίες στο Nintendo 3DS στο έπακρο. Η ιστορία εκτυλίσσετε σε ένα πανέμορφα αποδομένο σε στυλ anime Παρίσι, όπου αναλαμβάνετε τον ρόλο του πολυμήχανου Raphael, του οποίο το alter ego είναι ο Phantom R, ένας έντιμος ληστής που πάντα επιστρέφει τα κλοπιμαία του, μερικές μέρες μετά από κάθε του ληστεία. Μαζί με τον τετράποδο σύντροφό σας, Fondue, προσπαθείτε να λύσετε το μυστήριο της εξαφάνισης του πατέρα σας μία και για πάντα, αποτολμώντας την πιο ριψοκίνδυνη ληστεία που έχετε κάνει ποτέ, ενώ προσπαθείτε να παραμείνετε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία του Παρισιού.


Το κυνηγητό θα σας οδηγήσει σε όλο το Παρίσι, λύνοντας γρίφους, ανακαλύπτοντας στοιχεία και ξεγελώντας ανταγωνιστές που προσπαθούν να σας εμποδίσουν από το να κλέψετε ένα από τα πιο πολύτιμα έργα τέχνης του κόσμου. Στο ταξίδι σας θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Παρισιού. Ο Raphael δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να μπει στο ρυθμό, λύνοντας κάποιο μυστήριο και υπάρχουν περισσότερες από 50 αποστολές που βασίζονται στην αίσθηση του ρυθμού και θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας στο να χτυπάτε ή να σύρετε το stylus στην οθόνη αφής, να πατάτε τα κουμπιά και να χρησιμοποιείτε το γυροσκόπιο της κονσόλας στο ρυθμό της μουσικής.


Το Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure θα είναι διαθέσιμο πανευρωπαϊκά στις 5 Απριλίου 2012, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.