Η Intracom Telecom υπέγραψε σύμβαση 24 εκ. δολαρίων με την VivaCell-MTS (K- Telecom) στην Αρμενία.

intracom-telecom-logoH VivaCell-MTS (K- Telecom) αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία και το έργο αφορά στην επέκταση του 2.5G δικτύου της. Στο πλαίσιο της σύμβασης, η INTRACOM TELECOM έχει αναλάβει τις εργασίες υποδομής και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και ολοκλήρωσης (Installation & Integration services), ενώ ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε από την INTRACOM TELECOM για το συγκεκριμένο έργο είναι της Alcatel-Lucent. Το έργο θα δώσει τη δυνατότητα στην VivaCell-MTS (K-TELECOM) να επεκτείνει την εμβέλεια του GSM/GPRS δικτύου της και να επιτύχει τους στόχους της παρέχοντας εξελιγμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους συνδρομητές της χώρας. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2009.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, δήλωσε: «Το έργο αυτό είναι άλλη μια επιβράβευση της πολυετούς δέσμευσης της εταιρίας μας στην παροχή κορυφαίων λύσεων και επαγγελματικών υπηρεσιών στην Αρμενία. Είμαστε ευχαριστημένοι με την περαιτέρω σύσφιξη της συνεργασίας μας με την VivaCell-MTS και παραμένουμε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε επιτυχώς στις απαιτήσεις του δικτύου της που εξυπηρετεί σήμερα το 74% των συνδρομητών της χώρας».

«H προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία μας με την INTRACOM Αρμενίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά τη διαδικασία επιλογής συνεργάτη για το συγκεκριμένο έργο», σχολίασε ο κ. Ralph Yirikian, Γενικός Διευθυντής της VivaCell-MTS και συνέχισε, «Είναι σημαντικό για εμάς να συνεργαζόμαστε με μια εταιρία που διαθέτει σημαντική τοπική παρουσία και παρέχει ολοκληρωμένες και οικονομικά αποτελεσματικές λύσεις. Η VivaCell-MTS επιδιώκει διαρκώς συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην κοινωνία της Αρμενίας».