Η Raimon Eleven επιστρέφει στην Ευρώπη καθώς η Nintendo ανακοινώνει την κυκλοφορία του Inazuma Eleven 2.


Inazuma11_2-bliz_packΜπορεί να έχουν κερδίσει το τουρνουά Football Frontier αλλά ο Mark Evans και οι φίλοι του θα χρειαστούν εξωπραγματικές ικανότητες για να αναλάβουν την πρόσφατη πρόκληση στο Inazuma Eleven 2, που θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη αποκλειστικά για την οικογένεια κονσολών Nintendo DS™ και το Nintendo 3DS™ από τις 16 Μαρτίου 2012. Φρεσκάρετε τις ικανότητές στα στο χειρισμό του stylus και προετοιμαστείτε να παίξετε ποδόσφαιρο όπως ποτέ ξανά όταν το δημοφιλές ποδοσφαιρικό RPG επιστρέψει σε δύο νέες εκδόσεις, το Inazuma Eleven 2: Firestorm και το Inazuma Eleven 2: Blizzard!


Ξεκινώντας την ιστορία του νεαρού τερματοφύλακα Mark Evans και της ποδοσφαιρικής του ομάδας μια εβδομάδα μετά το θρίαμβό τους στο τουρνουά Football Frontier, η Raimon Eleven ξεκινά ένα πρόγραμμα προπόνησης όταν το σχολείο τους δέχεται επίθεση από εισβολείς του διαστήματος, τη μυστηριώδη Alius Academy. Αυτοί σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μια καταστροφική ομάδα ποδοσφαίρου για να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον κόσμο – εκτός εάν η Raimon Eleven καταφέρει να τους νικήσει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα! Μόνο ταξιδεύοντας κατά μήκος όλης της Ιαπωνίας και στρατολογώντας στην ομάδα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας θα μπορέσει ο Mark και η Raimon Eleven να βρουν το τρόπο για να σταματήσουν την Alius Academy και να σώσουν τον κόσμο!


Φέρνοντας ένα μοναδικό συνδυασμό στοιχείων RPG και συναρπαστικής ποδοσφαιρικής δράσης, το Inazuma Eleven 2 για μια φορά ακόμα σας επιτρέπει να ελέγξετε τη δράση που διαδραματίζεται στο παιχνίδι και τις κινήσεις των παικτών σας χρησιμοποιώντας το stylus. Ακουμπήστε και σύρετε το stylus επάνω στην οθόνη για να αλλάξετε την κατεύθυνση των παικτών σας, ρίξτε βολή ή πιέστε την αντίπαλη ομάδα. Με περίπου 1500 παίκτες να συναντήσετε και να προσλάβετε, μόνο δημιουργώντας την πιο δυνατή, την πιο ισορροπημένη ομάδα θα νικήσετε στον τελικό και θα κατατροπώσετε την Alius Academy.


Inazuma11_2-fire_packΚαι οι δύο εκδόσεις του παιχνιδιού, το Inazuma Eleven 2: Firestorm και το Inazuma Eleven 2: Blizzard, προσφέρουν την ίδια πονηρή και χαριτωμένη ιστορία με μερικές πρωτοφανείς διαφορές. Κάθε έκδοση περιλαμβάνει πάνω από 150 μοναδικούς χαρακτήρες, ξεχωριστές αντίπαλες ομάδες, αλλά και μοναδικές ικανότητες και special moves, αλλά για να συναντήσετε τους χαρακτήρες της άλλης έκδοσης θα πρέπει να ανταλλάξετε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με το ποιους παίκτες να πάρετε και να κρατήσετε και ποιους να αφήσετε να φύγουν.


Αν θέλετε περισσότερες προκλήσεις, το Inazuma Eleven 2 υποστηρίζει και local wireless multiplayer mode στο οποίο μέχρι και τέσσερις χρήστες μπορούν να παίξουν μεταξύ τους με τις επιλεγμένες ομάδες τους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν το πρώτο Inazuma Eleven game. Μπορείτε ακόμα να ανταλλάξετε παίκτες χρησιμοποιώντας local wireless communications και ένα Teamshare mode που σας επιτρέπει να ανταλλάξετε ομάδες με άλλους παίκτες και να αγωνιστείτε με τις ομάδες τους.