Η πολυ-αναμενόμενη εφαρμογή μεταφέρει τις δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας του Photoshop στο iPad 2.


Photoshop Touch iPad_CreativityΗ Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2012 στη Βαρκελώνη, ότι το Adobe® Photoshop® Touch είναι πλέον διαθέσιμο και για το iPad 2 μέσω του iTunes App Store. To Adobe® Photoshop® Touch προσφέρει τις βασικές λειτουργίες του Photoshop, καθώς επίσης και νέες δυνατότητες επεξεργασίας και sharing φωτογραφιών, σε μία εφαρμογή ειδικά προσαρμοσμένη για tablets. Η εφαρμογή αποτελεί το κεντρικό συστατικό της Adobe Touch Apps, της οικογένειας έξι απλών εφαρμογών για οθόνη αφής, εμπνευσμένη από την Adobe Creative Suite®. Οι εκδόσεις για iPad των υπόλοιπων Adobe Touch Apps θα είναι διαθέσιμες αργότερα.


Το Photoshop Touch δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδυάζουν πολλαπλές φωτογραφίες σε layered εικόνες, να πραγματοποιούν ουσιαστικές αλλαγές και να χρησιμοποιούν επαγγελματικά εφέ, ώστε να δημιουργείται ένα όμορφο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, να βελτιώνουν τις εικόνες, να ζωγραφίζουν, να βρίσκουν ιδέες για το στήσιμο των εικόνων και πολλά ακόμη. Το εργαλείο Scribble Selection επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν εύκολα αντικείμενα σε μία εικόνα, απλά μαρκάροντας με μία απλή κίνηση αυτό που θέλουν να κρατήσουν και, μετά, αυτό που θέλουν να διαγράψουν. Επιπλέον, με την τεχνολογία Refine Edge του Photoshop, ακόμη και σημεία με soft edges που είναι δύσκολο να επιλεγούν, μπορούν πλέον εύκολα να ομαδοποιηθούν όταν γίνονται οι επιλογές. Το Photoshop Touch βοηθάει επίσης τους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα εικόνες και να μοιράζονται τις δημιουργίες τους μέσω της ενσωμάτωσης του Facebook και του Google Image search.


Επιπλέον του Photoshop Touch, η Adobe θα προχωρήσει στην κυκλοφορία των εξής touch εφαρμογών για iPad:
– Adobe Collage για moodboards,
– Adobe Debut για παρουσίαση και έλεγχο δημιουργικών,
– Adobe Ideas για sketching,
– Adobe Kuler® για την ανακάλυψη χρωματικών θεμάτων,
– Adobe Proto για website και mobile app prototyping.


Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.adobe.com/products/photoshop-touch.html για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Photoshop Touch.