Ένας εκρηκτικός συνδυασμός για ψηφιακή σχεδίαση παρουσιάζεται στο iStorm, στο Εμπορικό Κέντρο River West.


iSTORM_WACOMΗ δημιουργικότητα και η έμπνευση απογειώνονται την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στο iStorm, στο Εμπορικό Κέντρο River West, καθώς το κατάστημα θα φιλοξενήσει για δύο ώρες, 4 -6μ.μ, τον καταξιωμένο γραφίστα και καθηγητή γραφιστικής της σχολής VAKALO Art and Design College, κ. Αλέξανδρο Κοκόλα, καθώς και τριτοετείς σπουδαστές του κολλεγίου, σε μια μοναδική επίδειξη των δυνατοτήτων των γραφίδων Wacom σε συνδυασμό με ένα Μac.


Η παρουσίαση, απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες γραφίστες, όσο και σε ερασιτέχνες σχεδιαστές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες γραφίδες Wacom, αλλά και να εξασκηθούν στη χρήση τους, απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητά τους. Το πρωτοποριακό inkling, το ψηφιακό στυλό με το οποίο ό,τι σχεδιαστεί στο χαρτί μεταφέρεται στον υπολογιστή ψηφιακά, η ταμπλέτα Intuos 4 Μ με ανανεωμένο εργονομικό σχεδιασμό και το Βαmboo Stylus, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα, που θα παρουσιαστούν.


Όσοι από τους παραβρισκόμενους το επιθυμούν θα λάβουν μέρος σε mini διαγωνισμό ψηφιακού σχεδίου, και θα μπουν στην κλήρωση για μία επαγγελματική ταμπλέτα WACOM Intuos 4Μ αξίας 460€, προσφορά της εταιρείας Amy, που διαθέτει τα προϊόντα Wacom στην Ελληνική αγορά.


Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν τις γραφίδες Wacom αξιοποιώντας τη μοναδική προσφορά του iStorm & της Amy και να αποκτήσουν τη γραφίδα που θέλουν, για δύο μόνο ημέρες, 2 & 3 Μαρτίου, με έκπτωση 10%.


Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το www.vcdc.gr (Visual Communication Designers’ Club) η μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας.


Η παρουσίαση θα γίνει στο iStorm, στο Εμπορικό Κέντρο River West, στην Λεωφόρο Κηφισού 96-98, δίπλα στην ΙΚΕΑ, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, 4 – 6 μ.μ. (Δωρεάν Parking). Για περισσότερες πληροφορίες www.istorm.gr