Το HTC One X είναι ο νέος “βασιλιάς” της ταχύτητας των smartphones που παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη, διεκδικώντας άμεσα το θρόνο από το Ascend D quad XL της Huawei.

HTC One X

HTC One X

Το One X φέρει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 στο 1.5GHz, με έναν πέμπτο πυρήνα stand-by για τις συνήθεις λειτουργίες του κινητού.
Το λειτουργικό Android 4.0 εμπλουτίζεται με το αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης HTC Sense 4. Στα ατού της συσκευής μεταξύ άλλων συγκαταλέγεται η άμεση λήψη φωτογραφιών, καθώς η κάμερα μπορεί να κάνει να εστιάσει σε 0.2 δευτερόλεπτα. Ξεχάστε, λοιπόν, τις καθυστερήσεις από τη στιγμή που πατάτε το κουμπί μέχρι τη στιγμή που το κινητό σας θα αποφασίσει να παγιδεύσει το θέμα που σημαδεύετε. Ο ήχος ξεχωρίζει χάρη στην τεχνολογία Beats Audio, την οποία γνωρίσαμε με το Sensation XE.
Η 4.7 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 1280×720 pixels και κάθε συσκευή συνοδεύεται από δωρεάν χώρο 25GB για δύο χρόνια στο Dropbox.

HTC One S

HTC One S

Το νέο “βασιλιά” πλαισίωσαν στη Bαρκελώνη τα υπόλοιπα μοντέλα της καινούριας σειράς One, τα οποία φέρουν τους κωδικούς S και V, με χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να είναι ελαφρώς πιο… προσγειωμένα, δεν παύουν ωστόσο να δικαιολογούν στο έπακρο το κόστος κτήσης τους.
HTC One V

HTC One V

Πιό συγκεκριμένα, το HTC One S θα διατηρεί την ταχύτητα του 1.5GHz, με διπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 επεξεργαστή ωστόσο και οθόνη 4.3 ιντσών (540 x 960 pixels), ενώ το One V θα… αρκεστεί σε επεξεργαστή του 1GHz και οθόνη 3.7 (480 x 800 pixels).