Η οικονομική πρόταση της Virtual Trip προσφέρει file, print, web και email server, fax και τηλεφωνικό κέντρο, όλα μαζί σε ένα σύστημα!

vtripgroup_logoΌσο η οικονομική κρίση επιβάλει μείωση στα κόστη των επιχειρήσεων, τόσο θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος πρωτοποριακές και οικονομικές λύσεις “όλα-σε-ένα”, όπως αυτή της ελληνικής Virtual Trip. Θέλετε ένα «κουτί» που δίχως καμία πολύπλοκη ρύθμιση να είναι file, print, web και email server, fax και τηλεφωνικό κέντρο μαζί; Θέλετε ένα εταιρικό δίκτυο στο οποίο να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε υπάρχει internet (κατά προτίμηση δωρεάν wi-fi!) μέσω laptop ή κινητού, δίχως να δαπανήσετε μια περιουσία σε έργα υποδομής; Εδώ έρχεται σαν… «από μηχανής Θεός» μια λύση από μια ελληνική επιχείρηση που στέκεται με αξιώσεις δίπλα στους κολοσσούς. Η Virtual Trip μπαίνει επιθετικά στην αγορά το Solo Small Business Gateway, ένα linux-based black box (απόδειξη είναι ότι δεν έχει, ούτε απαιτεί οθόνη και πληκτρολόγιο!) που το βάζει κανείς στην πρίζα, συνδέει την ADSL και την τηλεφωνική γραμμή του και το Solo προσφέρει ότι χρειάζεται μια επιχείρηση από υπολογιστικές δομές, για την μέγιστη αξιοποίηση της broadband σύνδεσης αλλά και για την άμεση, δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης, από την πρώτη κιόλας μέρα.
Προσφέρει λοιπόν, όχι μόνο ένα πλήρη file server, συμβατό με κάθε πλατφόρμα κι εφαρμογή, αλλά και φυσικό firewall με διπλή κάρτα δικτύου, print server, web και email server και μια ενοποιημένη βάση χρηστών, όπου όλα τα στοιχεία κάθε χρήστη μοιράζονται σε όλα τα διαφορετικά μέσα διαφανώς. Για παράδειγμα το εσωτερικό τηλέφωνο, το κινητό, το email, το Skype-id και ότι άλλο θέλει να μοιραστεί ο χρήστης εμφανίζονται ταυτόχρονα στους καταλόγους της εταιρίας στο intranet, στα εταιρικά κινητά, στην email εφαρμογή, το Skype, ακόμη και στην τηλεφωνική συσκευή στο γραφείο του.
Κερασάκι στην τούρτα, που διαφοροποιεί και το Solo από τον (μηδαμινό σε χαμηλά επίπεδα κόστους) ανταγωνισμό, είναι ένα ολοκληρωμένο τηλεφωνικό κέντρο, αναλογικό ψηφιακό και VoIP. Με όπλο αυτό, είναι δυνατό κανείς να μιλάει και να δουλεύει από το σπίτι, το άλλο υποκατάστημα (ή οπουδήποτε στον κόσμο έχει πρόσβαση στο Internet), έχοντας πλήρη πρόσβαση σε όλους τους πόρους της εταιρίας, όχι μόνο τα αρχεία και τα email, αλλά ακόμη και το τηλεφωνικό κέντρο και τις γραμμές του!

Η ζωή με το Solo Gateway
Είστε δίπλα από το στολισμένο δέντρο στο σπίτι, κατά την διάρκεια της πολυπόθητης χριστουγεννιάτικής σας άδειας και βλέπετε στο κινητό σας ειδοποίηση μέσω email ότι έχετε φωνητικό μήνυμα στην απευθείας τηλεφωνική γραμμή του εταιρικού σας σταθερού τηλεφώνου από τον μεγαλύτερο πελάτη σας. Δίχως να εγκαταλείψετε πανικόβλητοι την οικογενειακή σας θαλπωρή και χάρη στις ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες του Solo Gateway, το ακούτε, ανοίγετε το laptop, βρίσκετε το επίμαχο τιμολόγιο στο δίκτυο της εταιρείας (τα εισερχόμενα φαξ έρχονται σαν pdf με email, και αρχειοθετούνται), και το στέλνετε πίσω με σχόλια που γράφετε στο email editor, τα οποία με συνημμένο το πρωτότυπο φαξ, του φτάνουν από το εταιρικό σας φαξ (τα φαξ τα στέλνετε από το Outlook!). Τέρμα οι συναγερμοί και οι «έκτακτες» επισκέψεις στον χώρο εργασίας σας!