Η συνέντευξη Τύπου της Sony στο MWC 2012 μας αποκάλυψε τα νέα Xperia P και U, ενώ έμφαση δόθηκε και στην ενοποιημένη εμπειρία του Sony Entertainment Network.

sonyXperiaS_P_UH… οσκαρικού αέρα συνέντευξη Τύπου της Sony Mobile Communications έλαβε χώρα στο Palau Sant Jordi στη Βαρκελώνη, μια μέρα πριν τα εγκαίνια της έκθεσης Mobile World Congress. Έπειτα από μια εισαγωγή λίγων δευτερολέπτων, ο επικεφαλής της Sony Mobile Communications, Bert Nordberg, έδωσε το βήμα στον “φρεσκοχρισθέντα” CEO της Sony, Kazuo Hirai, ο οποίος στην ομιλία του τίμησε την προϋπηρεσία του στο gaming και το Playstation, τοποθετώντας την ψυχαγωγία ως στόχο στρατηγικής σημασίας για τις νέες “Sony δίχως Ericsson” πλέον συσκευές. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Sony Entertainment Network και την ενοποιημένη εμπειρία που μπορείτε να έχετε στην τηλεόραση, την παιχνιδομηχανή και το κινητό σας.
Στη συνέχεια, ο Bert Nordberg επανήλθε, δείχνοντάς μας τα Sony Xperia P και Xperia U, τα οποία πλαισιώνουν το Xperia S, το πρώτο Sony-branded κινητό που ανακοινώθηκε στην CES στο Las Vegas και ήδη έκανε το ντεμπούτο του στο κατάστημα της εταιρείας εδώ στη Βαρκελώνη . O Chief Marketing Officer της εταιρείας, Steve Walker ανέλαβε να μας ξεναγήσει στις τεχνικές λεπτομέρειες. Το σύστημα WhiteMagic κάνει την οθόνη του διπύρηνου τετράιντσου Xperia P εξαιρετικά φωτεινή, ιδανική για ανάγνωση κάτω από το έντονο φως του ήλιου. Το μικρό του αδερφάκι, το U, διακρίνεται για την κομψότητά του, αλλά και για τον διπύρηνο επεξεργαστή του που ωστόσο είναι χρονισμένος στο 1Ghz (μας φαίνεται λίγο πλέον με τα μεγαθήρια που λανσάρονται αυτές τις μέρες!).