Στο Συνέδριο της Panasonic ανακοινώθηκε το ευρωπαϊκό λανσάρισμα Smartphone, οι Έξυπνες VIERA, LUMIX, τα AV και νέα προϊόντα φωτισμού.


P1030056Η Panasonic Europe παρουσιάζει τη νέα σειρά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων του 2012 στο ετήσιο Συνέδριο της Panasonic.


Έξυπνες τηλεοράσεις VIERA
Η Panasonic παρουσίασε τις σειρές Smart Viera LED LCD και Plasma για το 2012 που αποτελούν την επόμενη γενιά στην εμπειρία της τηλεόρασης. Βασισμένες σε πέντε πυλώνες – ποιότητα εικόνας, δικτύωση, εύκολη λειτουργία, σχεδιασμός και οικολογία – οι τηλεοράσεις Smart VIERA της Panasonic δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν, να σερφάρουν, να συνομιλούν και να μοιράζονται περιεχόμενο με ευκολία. Όλες οι τεχνολογίες είναι ενσωματωμένες σε ένα σχεδιασμό υλικών υψηλής ποιότητας που είναι παράλληλα και κομψός και φιλικός προς το περιβάλλον.


Η εμπειρία των τηλεοράσεων Smart VIERA επόμενης γενιάς είναι διαθέσιμη στην επεκταμένη σειρά LED LCD που ανακοινώθηκε, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης τηλεόρασης LED της Panasonic, το μοντέλο των 55 ιντσών της σειράς WT50. Είναι επίσης διαθέσιμη στην πλειοψηφία των μοντέλων της σειράς Plasma του 2012, μαζί με το μοντέλο-ναυαρχίδα VT50 που προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα εικόνας και σε Full HD 2D και 3D.


Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές LUMIX
Παρουσιάστηκε επίσης η πλήρης σειρά φωτογραφικών μηχανών LUMIX της Panasonic, μαζί με μια ολοκαίνουργια σειρά συμπαγών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, καθώς και οι δημοφιλείς μηχανές LUMIX με σύστημα G. Στις compact φωτογραφικές μηχανές συμπεριλαμβάνονται οι FT20 και TZ30 το λανσάρισμα των οποίων ανακοινώθηκε πρόσφατα, οι πιο εξελιγμένες υβριδικές compact μηχανές της Panasonic για φωτογραφίες και βίντεο μέχρι σήμερα. Επίσης, παρουσιάζει τη νέα κομψή σειρά SZ με zoom, με κύρια χαρακτηριστικά το στυλ και το μικρό μέγεθος που διαθέτουν δυνατό οπτικό zoom 10x και μπορούν να τραβήξουν βίντεο full HD.


Βιντεοκάμερες
Η Panasonic παρουσίαζει τη νέα σειρά οκτώ μοντέλων βιντεοκαμερών HD, που διαθέτουν πλειάδα νέων δυνατοτήτων απόδοσης και λειτουργιών. Τα μοντέλα-ναυαρχίδες της σειράς – HC-X900 και X800 – παρέχουν την πιο υψηλή ποιότητα εικόνας βιντεοκάμερας της Panasonic μέχρι σήμερα, λόγω του συνδυασμού του Συστήματος 3MOS System Pro, του Φακού Leica Dicomar με Τεχνολογία Nano Surface Coating και του Crystal Engine Pro II.


Επίσης, η νέα HC-V700 διαθέτει τον νέο Αισθητήρα Υψηλής Ευαισθησίας που ανέπτυξε η Panasonic για ανώτερη ποιότητα εικόνας. Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης ευρείας γωνίας 28 χιλ., Έξυπνο Zoom 46x και λήψη 3D.


Ηοme AV
Ανακοινώθηκαν επίσης νέα καινοτομικά προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας, που περιλαμβάνουν μια νέα σειρά από Blu-ray players Full HD 3D Έξυπνου Δικτύου, όπως το μοντέλο-ναυαρχίδα DMP-BDT500, συστήματα home cinema Blu-ray FULL HD 3D, Στερεοφωνικά Συστήματα και Συστήματα Ηχείων.


Λύσεις Έξυπνης Ενέργειας
Η φετινή εκδήλωση επίσης παρουσιάζει τη δέσμευση της Panasonic να γίνει η “Νούμερο 1 Εταιρεία Πράσινης Καινοτομίας στον Τομέα των Ηλεκτρονικών Προϊόντων” μέχρι το 2018 με περιεκτικές ενεργειακές λύσεις. Η Panasonic ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να πουλάει προϊόντα λαμπτήρων LED σε καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη από τον Απρίλιο και στο Συνέδριο της Panasonic θα παρουσιαστεί ο νέος λαμπτήρας LED E27, ο λαμπτήρας candle LED E14 και η βραβευμένη λυχνία LED.


Η Panasonic παρουσίασε επίσης άλλες τεχνολογίες στη σειρά Έξυπνων Ενεργειακών Λύσεων, όπως ηλιακούς συλλέκτες HIT και αντλίες θερμότητας με αποδοτικότητα σε ενέργεια.


Λανσάρισμα Smartphone στην Ευρώπη
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Panasonic αποκάλυψε τα σχέδιά της για το λανσάρισμα των νέων της Smartphone σε όλη την Ευρώπη αυτή την άνοιξη. Πέρσι, η Panasonic ανακοίνωσε το σχέδιό της να επεκταθεί στον τομέα των smartphone πέρα από την Ιαπωνία, ξεκινώντας από την Ευρώπη την άνοιξη του 2012, με στόχο οι πωλήσεις να ανέλθουν στα 15 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι το 2015.