Η LG λίγο πριν το Mobile World Congress 2012, ανακοίνωσε το Optimus Vu, την πρώτη LTE συσκευή.


LG_OptimusVu1Εξοπλισμένο με τις καινοτόμες τεχνολογίες LTE και IPS της LG, το LG Optimus Vu συνδυάζει την άνετη θέαση της οθόνης ενός tablet και την ευκολία ενός smartphone. «Τρέχοντας» στα 1.5GHz με έναν εξαιρετικά ισχυρό dual-core επεξεργαστή, με 32GB εσωτερικής μνήμης και με πανίσχυρη μπαταρία 2.080 mAh, το Optimus Vu, αποτελεί ιδανική συσκευή για κάθε fan που αγαπάει τις multimedia εφαρμογές.


Η μεγάλη οθόνη των 5 ιντσών με την αναλογία 4:3, κάνει ακόμη πιο εύκολη και ξεκούραστη την ανάγνωση αρχείων και βιβλίων, την πλοήγηση στο internet καθώς και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Επιπλέον, η υψηλής φωτεινότητας IPS οθόνη του LG Optimus Vu, αναπαράγει κάθε χρώμα στη φυσική του μορφή, κάνοντας την εμπειρία θέασης πιο ζωντανή και ολοκληρωμένη ακόμη και κάτω από τον έντονο ήλιο.


LG-Optimus-Vu-01_11Το πακέτο του LG Optimus Vu συμπληρώνουν ευκολίες όπως η σύνδεση HDMI και το DLNA, αλλά και η υποστήριξη τεχνολογίας LTE , που εγγυάται εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση, μετατρέποντας το λεπτό Optimus Vu των 8,5 χιλ., σε ένα πραγματικό εργαλείο εργασίας και ψυχαγωγίας.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Επεξεργαστής 1,5GHz Dual-Core
Οθόνη: 5 ίντσες, LCD IPS, 1024×768 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB eMMC
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingrebread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Μπαταρία: 2.080 mAh
Διαστάσεις: 139,6 × 90,4 ×8,5 χιλ.
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi n, DLNA, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth, micro USB, HDMI