Το νέο λειτουργικό σύστημα θα προσφέρει μια πλουσιότερη εμπειρία χρήσης στους χρήστες του BlackBerry PlayBook.


rim_logo_blueΤο νέο BlackBerry PlayBook OS 2.0 θα φέρει μια βελτιωμένη εμπειρία tablet, που θα επιτρέψει στους χρήστες να ζήσουν κάθε στιγμή στο μέγιστο, χρησιμοποιώντας τη συσκευή τους BlackBerry PlayBook με νέους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – στη δουλειά αλλά και στον ελεύθερο χρόνο τους.


Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών του νέου BlackBerry PlayBook OS 2.0 περιλαμβάνονται και τα εξής:
• Ολοκληρωμένο πρόγραμμα email client με ισχυρό ενιαίο inbox: Με το BlackBerry PlayBook OS 2.0 έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ένα ενιαίο inbox που συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλα τα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών από Facebook®, LinkedIn® και Twitter®, καθώς και των προσωπικών και επαγγελματικών email.
• Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από τα social network στο ημερολόγιο και τις επαφές σας: Το ενσωματωμένο ημερολόγιο αντλεί πληροφορίες από τα social network και τις καθιστά διαθέσιμες οπουδήποτε και οποτεδήποτε τις χρειάζονται οι χρήστες. Οι κάρτες επαφών εμπλουτίζονται δυναμικά με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από το Facebook, το Twitter και το LinkedIn, για να δημιουργήσουν μια ενιαία άποψη των επαφών.
• Ανανεωμένη εφαρμογή BlackBerry Bridge: Η εφαρμογή BlackBerry® Bridge™ είναι μια μοναδική εφαρμογή που προσφέρει σύνδεση Bluetooth® ανάμεσα στο BlackBerry PlayBook και βασικές εφαρμογές του BlackBerry® smartphone (μεταξύ των οποίων το BBM™, το email, οι επαφές, το ημερολόγιο και ο browser, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο στη μεγαλύτερη οθόνη της ταμπλέτας. Με το BlackBerry PlayBook OS 2.0, είναι ευκολότερο και γρηγορότερο από ποτέ να παίρνετε αρχεία, ιστοσελίδες, email και φωτογραφίες που εμφανίζονται στο BlackBerry smartphone σας και να τα βλέπετε στο BlackBerry PlayBook σας, για βελτιωμένη εμπειρία επισκόπησης και επεξεργασίας. Η νέα εφαρμογή BlackBerry Bridge προσφέρει επίσης τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, που επιτρέπει σε ένα BlackBerry smartphone να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για το BlackBerry PlayBook
• Μεγαλύτερη παραγωγικότητα εν κινήσει: Οι ανανεωμένες λειτουργίες επεξεργασίας αρχείων, η νέα εφαρμογή Print To Go και η αυξημένη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης των επιχειρησιακών δεδομένων μέσω του BlackBerry® Balance™ επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιούν στο μέγιστο το BlackBerry PlayBook τους καθημερινά. Επιπλέον, ένα ανανεωμένο εικονικό πληκτρολόγιο με δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης και πρόβλεψης για το πώς θα ολοκληρωθεί η επόμενη λέξη μαθαίνει τον τρόπο που πληκτρολογούν οι χρήστες και επιτρέπει ταχύτερη και ακριβέστερη πληκτρολόγηση.
• Νέες εφαρμογές και περιεχόμενο: Χιλιάδες νέες εφαρμογές προστίθενται στο BlackBerry App World™ (μεταξύ των οποίων και μια σειρά εφαρμογών Android® που θα «τρέχουν» στο BlackBerry PlayBook). Χθες παρουσιάστηκε επίσης και ένα νέο Video Store . Βελτιωμένες δυνατότητες web browsing είναι επίσης διαθέσιμες με το BlackBerry PlayBook OS 2.0.


Σε συνδυασμό με την παρουσίαση του BlackBerry PlayBook OS 2.0, η RIM προχώρησε επίσης με μία πρώτη παρουσίαση του BlackBerry® Mobile Fusion, που περιλαμβάνει υποστήριξη για τη διαχείριση των BlackBerry PlayBook tablets και BlackBerry smartphones εντός μιας επιχείρησης. Η πλήρης παρουσίαση του BlackBerry Mobile Fusion (με δυνατότητες διαχείρισης συσκευών iOS και Android) προγραμματίζεται για το τέλος Μαρτίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Mobile Fusion, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.blackberry.com/mobilefusion.


Διαθεσιμότητα
Το νέο software BlackBerry PlayBook OS 2.0 είναι άμεσα διαθέσιμο ως δωρεάν download για όλες τις ταμπλέτες BlackBerry PlayBook.


Δείτε εδώ tutorials για το νέο λειτουργικό σύστημα.