Το κινητό Renoir KC910 της LG κάνει “συμπρωταγωνιστεί” με τον Κιάνου Ριβς στην ταινία «Όταν η Γη σταματήσει».

Στην ταινία «Όταν η Γη σταματήσει», για την οποία η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία διανομής ODEON διοργάνωσε στις 10 Δεκεμβρίου, αποκλειστική avant premiere στα ODEON Kosmopolis, στη Λεωφόρο Κηφισίας, εκτός από τον καταξιωμένο Κιάνου Ριβς, ‘’συμπρωταγωνιστεί’’ και το νέο κινητό της LG, Renoir KC910. Το μοναδικό αυτό κινητό διαθέτει πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών όπως οθόνη πλήρους αφής 3’’ για εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του, κάμερα 8 megapixel για μέγιστη απόδοση ποιότητας εικόνας, Wi-Fi δίκτυα για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και λειτουργία Dolby Mobile για μουσική και A-GPS.
Η LG Electronics Ελλάς, στα πλαίσια της χορηγίας αυτής, έχει οργανώσει μια σειρά δράσεων στοχεύοντας να φέρει το κοινό σε επαφή με τη νέα ταινία του Σκοτ Ντέρικσον και να ενισχύσει το οικολογικό μήνυμα που ο διάσημος σκηνοθέτης επιχειρεί να περάσει, καθώς – σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας – ο επισκέπτης από το σύμπαν, Κιάνου Ριβς – με τη βοήθεια εκπληκτικών ειδικών εφέ, έρχεται στη Γη για να δείξει στους ανθρώπους ότι χωρίς αυτήν δεν μπορούν να υπάρχουν. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Cosmote, όλα τα καταστήματα Γερμανός, από τις 6 έως τις 20 Δεκεμβρίου θα είναι «ντυμένα» με το θέμα της ταινίας, ενώ οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαριία να κερδίσουν δύο εισιτήρια για την ταινία με κάθε αγορά ενός Renoir KC910. Επιπρόσθετα, σε επιλεγμένα Village cinemas θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί που θα αναδείξουν τυχερούς χαρίζοντας πλούσια συλλεκτικά δώρα από την ταινία ενώ υλικό της ταινίας (wallpapers, ringtones και trailers) είναι ήδη διαθέσιμο στο portal της Cosmote “My view”.
Η ταινία «όταν η Γη σταματήσει » έκανε, μόνο στην Ελλάδα, την επίσημη εμφάνισή της στις 10/12 και σήμερα, 12 Δεκεμβρίου γίνεται η παγκόσμια πρεμιέρα της. Μην τη χάσετε!
