To Stanford και το Corallia ψάχνουν τους καλύτερους απ’ όλο τον κόσμο σε μία κοινή πρωτοβουλία.


corallia_fullTo Business Association of Stanford Entrepreneurial Students (BASES), του Stanford University και το Corallia συνεργάζονται σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία για να βρουν τους καλύτερους Έλληνες φοιτητές που διαθέτουν μια επιχειρηματική ιδέα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Ε-Bootcamp, ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας, που διοργανώνει το διεθνούς φήμης Stanford University, στις 10-15 Απριλίου 2012 στο Σαν Φρανσίσκο.


Για πρώτη φορά φέτος η διοργάνωση λαμβάνει διεθνή διάσταση, και το Corallia συμβάλει καταλυτικά ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε Έλληνες φοιτητές να είναι μέσα στους 100 καλύτερους απ’ όλο τον κόσμο που θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα, θα εκπαιδευτούν για το πώς μπορούν να την υλοποιήσουν και τελικά, θα ζήσουν μια έντονη, ξεχωριστή εμπειρία.


Στο πλαίσιο του Προγράμματος για τους διεθνείς συμμετέχοντες, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με ιδρυτές εταιρειών, επιχειρηματίες και επενδυτές καθώς και ξεναγήσεις στη Silicon Valley και επισκέψεις σε γνωστές, αλλά και νεοσύστατες επιχειρήσεις, όπως η Tesla, η Google, η Electronic Arts κ.ά.


Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι διαθέτουν μια επιχειρηματική ιδέα που ξεχωρίζει και μπορεί να υλοποιηθεί. Η λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων είναι την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απευθείας την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μέσα από website της διοργάνωσης www.ebootcamp.org.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Corallia θα καλύψει τα αεροπορικά έξοδα μεταφοράς από και προς το Σαν Φρανσίσκο για τις ελληνικές συμμετοχές, ενώ όλα τα υπόλοιπα έξοδα (διαμονή και διατροφή) θα καλυφθούν από το BASES.