Η Symantec Hellas ανακοινώνει μια νέα σειρά δωρεάν ζωντανών επιμορφωτικών διαλέξεων στα ελληνικά μέσω διαδικτύου.


Symantec  New Logo_VerticalΟι διαλέξεις θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της Symantec Blackmarket (http://www.emea.symantec.com/blackmarket/el), το portal που δημιούργησε η Symantec με στόχο να παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα της μαύρης αγοράς, με νέα από την παραοικονομία, πληροφορίες για τα επίπεδα των απειλών και λύσεις που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το malware και τις κυβερνοεπιθέσεις. Έχοντας ως στόχο την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο διαδίκτυο, η Symantec ανέπτυξε το συγκεκριμένο portal, καταδεικνύοντας ότι η εξέλιξη του ΙΤ έχει οδηγήσει στην εμφάνιση νέων απειλών στις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.


Το πρόγραμμα των webcasts έχει ως εξής:
Τετάρτη 14 Μαρτίου, ώρα 11:00 – Η Κορυφαία Κρυπτογράφηση για την Απόλυτη Προστασία Δεδομένων: Στην σημερινή εποχή της ύφεσης και της αβεβαιότητας η κλοπή ή απώλεια δεδομένων μπορεί να επιφέρει τρομακτικές επιπτώσεις στην λειτουργία αλλά και στην φήμη στον χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Δείτε πως μπορείτε εύκολα, άμεσα και οικονομικά να προστατεύσετε την ευαίσθητη πληροφορία σας με την πρωτοπόρα λύση κρυπτογράφησης της Symantec.


Τρίτη 27 Μαρτίου, ώρα 11:00- Τεχνολογία backup & Disaster Recovery επόμενης γενιάς από τη Symantec: Συζήτηση για το πώς οι οργανισμοί μπορούν να εκμεταλλευτούν το cloud που παρέχει η Symantec (Symantec.cloud), συνδυάζοντας υπάρχοντες τεχνολογίες. Οι λύσεις Netbackup & Backup Exec παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας private & public cloud-based storage και σταδιακή μετάβαση των δεδομένων, ανάλογα με τις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες των οργανισμών.


Η παρακολούθησή των διαλέξεων είναι δωρεάν με προϋπόθεση την έγκαιρη δωρεάν εγγραφή στη διεύθυνση http://www.emea.symantec.com/blackmarket/el.