Η LG σας προσκαλεί να ταξιδέψετε με τη νέα ταινία της Disney «John Carter – Ανάμεσα σε δύο κόσμους».


John CarterΗ LG Electronics, σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Feelgood Entertainment, διοργανώνει τη avant premiere της νέας 3D περιπέτειας από τη Disney, «John Carter – Ανάμεσα σε δύο κόσμους», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο Odeon Kosmopolis.


Όλοι οι φίλοι της περιπέτειας και των τρισδιάστατων ταινιών, μπορούν να διεκδικήσουν τα 150 διπλά εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να επισκεφθούν τη Facebook fan page της LG Electronics Ελλάς (www.facebook.com/lghellas) μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, να παίξουν και να βρουν το κρυμμένο εισιτήριο. Οι 150 τυχεροί που θα έχουν βρει το κρυμμένο εισιτήριο και θα αναδειχθούν από την κλήρωση, η οποία θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου, θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα με την παρέα τους.


Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς 50 επιπλέον τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά συλλεκτικά δώρα της ταινίας.


Στη συναρπαστική 3D περιπέτεια της Disney, ο John Carter ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Άρη (Barsoom για τους γηγενείς) όπου θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικών διαστάσεων διαμάχη για τη σωτηρία του πλανήτη.


Η Disney εμπνέεται από αυτήν την ευφάνταστη ιστορία θάρρους και αυτοθυσίας και επιστρατεύει ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά της Pixar, τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Andrew Stanton (Finding Nemo, Toy Story, WALL-E) για να παρουσιάσει μια φαντασμαγορική, λυρική και πολυσύνθετη επική περιπέτεια.


Ο Stanton σκηνοθέτησε και συμμετείχε στο σενάριο του WALL-E, που απέσπασε Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Animation Ταινίας το 2008. Ήταν επίσης υποψήφιος για το σενάριο. Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Finding Nemo» που του εξασφάλισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου ενώ κέρδισε το Όσκαρ για Καλύτερη Ταινία Animation Ταινίας το 2003.


Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Taylor Kitsch («Friday Night Lights» του NBC, «X-Men Origins: Wolverine»), η Lynn Collins («50 First Dates», «X-Men Origins:Wolverine») και ο βραβευμένος με Όσκαρ Willem Dafoe («Spider-Man», «Shadow of the Vampire»). Στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο Thomas Haden Church (Sideways, Spider-Man 3), η Polly Walker (Clash of the Titans, Patriot Games), η Samantha Norton (Elizabeth: The Golden Age, In America), ο Mark Strong (Sherlock Holmes, Body of Lies), ο Ciaran Hinds (Munich, There Will Be Blood), ο Dominic West (300, Chicago), ο James Purefoy (Vanity Fair, Resident Evil) και ο Bryan Cranston (Breaking Bad).