Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά ως εκθέτης στο Festival Φοίτησης 2008.

lexmark-festival-fitisis-2008Το Festival Φοίτησης 2008 πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και απευθύνεται σε 15.000 φοιτητές από τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Στο festival το παρόν έδωσαν πλήθος ακαδημαϊκών, εκπροσώπων της Πολιτείας και στελεχών επιχειρήσεων αναβαθμίζοντας τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο του μεγάλου αυτού εκπαιδευτικού forum, η Lexmark διατήρησε εκθεσιακό περίπτερο όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες σειρές εκτυπωτών που προσφέρουν νέο design, ασύρματη εκτύπωση, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, επισκευή ή αντικατάσταση σε 24 ώρες, και 3 ή 5 χρόνια εγγύησης.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες συμμετείχαν σε κλήρωση με δώρα τα πολυμηχανήματα Lexmark Χ4650, Χ4950 και Χ6650. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 07/12, 16.00, και ανέδειξε 3 υπερτυχερές: Κατσαμπούρη Αθανασία, Μαντζούκα Αντωνία και Λαΐνή Ευθυμία.