Νέα επιχειρηματική συμμαχία VMware & Performance Technologies και ανακοίνωση του Virtualization & Cloud Computing Forum 2012.


performanceΗ Performance Technologies ήταν από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που πρωτοπόρησαν προωθώντας λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες Virtualization. Σε στενή συνεργασία με την VΜware από τις αρχές του 2000, σταδιακά καθιερώθηκε στην Ελλάδα ως ο «ειδικός στο Virtualization», έχοντας σχεδιάσει, εκτελέσει και υποστηρίξει έργα που αξιοποιούν αυτές τις τεχνολογίες σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου, και λειτουργώντας ως έμπιστος σύμβουλος σε θέματα μετασχηματισμού υποδομής με χρήση του virtualization.


Από το 2004, η Performance Technologies είχε παράλληλα το ρόλο διανομέα των προϊόντων VMware και την ευθύνη ανάπτυξης του δικτύου συνεργατών της VMware στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, μέσω της επιχειρηματικής της μονάδος Performance VAD. Πριν από ένα χρόνο περίπου, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, η Performance έκρινε ότι θα ήταν περισσότερο αποτελεσματικό να σταματήσει την λειτουργία διανομής προϊόντων VMware και να εστιαστεί αποκλειστικά στην παροχή λύσεων, συμβαλλόμενη απευθείας με τους πελάτες.


Έτσι, από 1.1.2012 η Performance δεν είναι πλέον διανομέας προϊόντων VMware και ως εκ τούτου μπορεί χωρίς περιορισμούς να διεκδικεί και να συμβάλλεται με τελικούς πελάτες, για έργα που αξιοποιούν τις τεχνολογίες αυτές. Εξάλλου αυτός ο ρόλος είναι συμβατός και με την υφή των σημαντικών συνεργασιών (Tier 1 μεταπωλητή λύσεων, Solution Provider) που έχει με σημαντικούς κατασκευαστές όπως EMC, HP, IBM και Dell, Symantec ώστε να μπορεί να προσφέρει απευθείας στους τελικούς πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις μετασχηματισμού πληροφορικής.


Η Performance Technologies ανακοινώνει ότι διοργανώνει το Virtualization & Cloud Computing Forum 2012 στην Αθήνα την 14.3.2012 και στη Λευκωσία 16.3.2012. Η ημερίδα διοργανώνεται από την PT σε συνεργασία με την VMware, με την υποστήριξη/χορηγία των σημαντικότερων συνεργατών της, εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο που περιλαμβάνουν τις Cisco, EMC, Emulex, HP, IBM, Symantec, Veeam, LanCom και Qualco. Περισσότερες πληροφορίες στο www.virtualizationforum.gr