Σύμφωνα με τα SAS Business Analytics, σημειώνεται 42% αύξηση πωλήσεων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


sasΜε σφιχτά πιστωτικά όρια, ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά των πελατών, αυξημένο ανταγωνιστικό περιβάλλον και ασταθείς αγορές, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στρέφονται προς τις ίδιες καινοτόμες analytics τεχνολογίες στις οποίες βασίζονται και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί τους.


Αυτό απεικονίζεται ξεκάθαρα και στις πωλήσεις των λύσεων business analytics της SAS στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο γνώρισαν σημαντικότατη αύξηση 42% σε σχέση με το 2010. Αυτό το άλμα καταδεικνύει ότι οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών θεωρούν τα επιχειρηματικά analytics ως σημαντικό ανταγωνιστικό εργαλείο.


Η στροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τη SAS διευκολύνεται από μια νέα γενιά τεχνολογιών της SAS που παρέχουν τα πιο δημοφιλή business analytics παγκοσμίως σε μορφές που απευθύνονται ειδικά στους επαγγελματίες των ΜΜΕ. Αναλυτικότερα, οι προτάσεις της SAS προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιλαμβάνουν:
– SAS Analytics Pro for Midsize Business: Επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση, να αναλύoυν και να παρουσιάζουν όλα τα είδη των δεδομένων απευθείας από τα PCs τους, χωρίς την υποστήριξη του τμήματος ΙΤ.
– SAS BI for Midsize Business: Παρέχει αυτάρκεια και μειώνει τα κόστη μέσα από πλήρως ολοκληρωμένες δυνατότητες.
– SAS Data Integration for Midsize Business: Διασφαλίζει την αξιοπιστία και τη συνοχή των δεδομένων, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση και την ενσωμάτωση της ποιότητας των δεδομένων σε πολλαπλές πηγές.
– SAS Desktop Data Mining for Midsize Business: Βοηθά τους χρήστες να εξερευνήσουν οπτικά τα δεδομένα για να εντοπίσουν τάσεις και να ανακαλύψουν πιθανές σχέσεις χρησιμοποιώντας σύνθετες τεχνικές προγνωστικών analytics και άντλησης δεδομένων (data mining) στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους.
– SAS Office Analytics for Midsize Business: Παρέχει την ισχύ των SAS Analytics απευθείας μέσα στο περιβάλλον του Microsoft Office, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να αποκτούν πρόσβαση, να αναλύουν και να υποβάλουν αναφορές με βάση τα επιχειρησιακά δεδομένα.
– SAS Visual Data Discovery for Midsize Business: Ενισχύει την αναλυτική αποτελεσματικότητα, παρέχοντας ένα point-and-click περιβάλλον λειτουργίας σε εξελιγμένα analytics.