Η AMD παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 7770 GHz Edition και HD 7750.


AMD Radeon HD 7750_FlatΗ AMD επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση στον τομέα των γραφικών με την διάθεση της σειράς AMD Radeon™ HD 7700, προσφέροντας την τέταρτη κάρτα γραφικών με την επαναστατική τεχνολογία 28nm μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες.


Η AMD Radeon HD 7770 GHz Edition αποτελεί την πρώτη κάρτα γραφικών με ρολόι αναφοράς (reference engine clock) που ξεπερνά τα όρια του ενός gigahertz – καθιστώντας την, την πρώτη 1GHz GPU στον κόσμο. Σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN) της AMD, η AMD Radeon HD 7770 GHz Edition, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας και αξεπέραστη απόδοση στην κατηγορία της. Η AMD Radeon HD 7750 παρέχει υψηλή απόδοση, σε επίπεδο καρτών γραφικών που δεν απαιτούν το δικό τους τροφοδοτικό για την παροχή ενέργειας, και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία gaming για συνθήκες κάτω των 75 watts.


Όπως η βραβευμένη σειρά AMD Radeon™ HD 7900, έτσι και η AMD Radeon HD 7700 είναι εξοπλισμένη και έτοιμη να ακολουθήσει την πρωτοποριακή τεχνολογία 28nm. Επίσης, διαθέτει τη νέα αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN) της AMD για εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλή αποτελεσματικότητα, καθώς επίσης είναι εξοπλισμένη με τις τεχνολογίες αιχμής: PCI Express® 3.0, AMD ZeroCore Power, PowerTune, AMD Eyefinity 2.0 και AMD App technologies.


Με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς AMD Radeon™ HD 7900, η νέα σειρά AMD Radeon HD 7700 προσφέρει τα πιο προηγμένα γραφικά στον κόσμο – για τον καθένα. Οι νέες κάρτες γραφικών είναι διαθέσιμες μέσω των λιανοπωλητών και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, με τα επιλεγμένα μοντέλα της AMD Radeon HD 7770 1GB GHz να ξεκινούν από €139 και AMD Radeon HD 7750 1GB από €99.


Οι νέες κάρτες της σειράς AMD Radeon HD 7700 θα είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο από τους κορυφαίους συνεργάτες της AMD, συμπεριλαμβανομένων των Sapphire, PowerColor, HIS, XFX, ASUS, Gigabyte και MSI.