Το συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς.

vtripgroup_logoΗ Virtual Trip, ηγέτιδα εταιρεία του Ομίλου Virtual Trip (www.vtripgroup.com), με το Solo Small Business Gateway (www.sologateway.com), είναι Μέγας Χορηγός του Unified Communications Conference (www.ucc.gr) που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς. Με τη συμμετοχή αυτή επιδιώκει η εταιρεία να προσεγγίσει το concept των Unified Communications, με έμφαση στις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις.

Η Virtual Trip πρόσφατα ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση του Solo Small Business Gateway, μίας ολοκληρωμένης λύσης λογισμικού Unified Communications για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις.

Με τη συμμετοχή της  στη DTE 2008, επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής είδαν από κοντά το Solo Small Business Gateway. Το άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει να επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς και πλέον είναι σε θέση να εξασφαλίσει το άριστο επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουν στην ελληνική αγορά οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Virtual Trip προσκαλεί στο Unified Communication Conference ώστε να ενημερωθεί το κοινό πλήρως γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα και να δει από κοντά το Solo Small Business Gateway.

Περισσότερες πληροφορίες:

pressoffice@vtripgroup.com

www.vtripgroup.com

www.sologateway.com

www.ucc.gr