Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακολουθεί μία λίστα με δωρεάν προτεινόμενες εφαρμογές από τη Nokia.


Nokia Ovi Store logoΤα apps αυτά μπορούν να σας δώσουν ιδέες και να σας βοηθήσουν στο ταξίδι, τη διασκέδαση, τα ψώνια, τη μουσική και πολλά άλλα.


Athens International Airport – Δωρεάν
Ενημερωθείτε για τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν, πλοηγηθείτε στα καταστήματα. Βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο και πολλά άλλα μέσα από το phone σας. Τα πάντα γύρο από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είτε ως επιβάτες είτε ως επισκέπτες


TopAdvisor.gr – Δωρεάν
Δεν μπορείς να αποφασίσεις που να πας για γεύμα, καφέ ή ποτό, που να αγοράσεις ένα γλυκό ή που να μείνεις στο νησί που θα πας διακοπές και χρειάζεσαι συμβουλές; Το TopAdvisor.gr είναι ο κινητός σου φίλος για να αναζητήσεις συμβουλές, ειλικρινείς απόψεις και σχόλια από καταναλωτές όπως εσύ και εγώ, πραγματικοί χρήστες του TopAdvisor για την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και άλλες 50 πόλεις


Jumping Fish της COSMOTE – Δωρεάν
Το Jumping Fish στηρίζει την ανερχόμενη Ελληνική μουσική σκηνή με την ανάδειξη νέων ανερχόμενων καλλιτεχνών, τα πιο φρέσκα, επίκαιρα καλλιτεχνικά νέα, μουσικές αποκλειστικότητες & διαγωνισμούς και την πληρέστερη Live μουσική AGENDA!


Κωτσόβολος – Δωρεάν
Καλωσορίσατε στον Κωτσόβολο για τη Nokia – την διέξοδο μέσω κινητού για γκάμα προϊόντων από Hi-Tech & Lifestyle για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Ο Κωτσόβολος είναι κορυφαίος πάροχος ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα και αυτή η εφαρμογή είναι συμπληρωματική των υπηρεσιών που προσφέρει.