Η Samsung Electronics Hellas λανσάρει τις σελίδες της σε Facebook και Twitter για τον τομέα κινητών τηλεφώνων.


samsug mobile logoΤις επίσημες σελίδες της στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και Twitter, ανακοινώνει η Samsung Electronics Hellas, για τον τομέα των κινητών τηλεφώνων. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές της να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και ανάπτυξης του ηλεκτρονικού τους κοινωνικού δικτύου, κάνοντας παράλληλα νέους φίλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και κοινά ενδιαφέροντα.


Μέσα από το Facebook και το Twitter, οι σελίδες “Samsung Mobile Greece” παρέχουν πληροφορίες και νέα για όλα τα κινητά τηλέφωνα της Samsung, καθώς επίσης και πληροφορίες για τις νέες εφαρμογές των Smartphones. Επίσης, οι χρήστες των δύο μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να ενημερώνονται για εκδηλώσεις που οργανώνει η εταιρεία με θέμα τα κινητά τηλέφωνα.


Ειδικότερα, οι «θαυμαστές» της σελίδας στο Facebook, εκτός από τη δυνατότητα πρόσβασης στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο των νέων προϊόντων, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίζουν πλούσια δώρα. Τέλος, θα μπορούν να συμμετέχουν διαδραστικά σε συζητήσεις, καθώς επίσης να θέτουν τις δικές τους ιδέες ή προβληματισμούς προς συζήτηση.


Οι σύνδεσμοι για τις δύο σελίδες είναι: www.facebook.com/SamsungMobileGR, twitter.com/samsungmobilegr.