Η Cisco διοργανώνει δημόσια συζήτηση σχετικά με τις συνέπειες της αύξησης στη ζήτηση ευρυζωνικών υπηρεσιών.


CISCO_200Την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου στις 12:00 π.μ. η Cisco θα ανακοινώσει τις πιο πρόσφατες προβλέψεις του Cisco Visual Networking Index (VNI) για την παγκόσμια χρήση του mobile Internet. Η εκδήλωση περιλαμβάνει, επίσης, συζήτηση με θέμα τις συνέπειες που θα έχει η ταχύτατα αυξανόμενη ζήτηση σε bandwidth για τα δίκτυα παρόχων υπηρεσιών, τους καταναλωτές και τις υπηρεσίες για επιχειρήσεις.


Συμμετέχοντες
Ο Doug Webster, Cisco senior director, global service provider marketing, θα αποκαλύψει τις πιο πρόσφατες προβλέψεις του Cisco VNI σχετικά με τη χρήση του mobile Internet σε όλον τον κόσμο μέχρι το 2016.


Στη συνέχεια, ο Dr. Robert Pepper, Cisco vice president, global technology policy, θα συντονίσει συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν οι εξής ειδικοί διεθνών πολιτικών:
• Καθηγητής Martin Cave, επίκουρος καθηγητής του Imperial College Business School και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου.
• Gabriel Solomon, επικεφαλής διεθνούς δημόσιας πολιτικής της GSM Association.


Info
Ημερομηνία: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012
Ώρα: Ζωντανή μετάδοση στις 12:00 π.μ. Για να δείτε τα webcast επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση: Ενημέρωση προβλέψεων διακίνησης δεδομένων με κινητές συσκευές του Cisco VNI για όλον τον κόσμο (2011-2016)